Business gifts doen het altijd goed

Business gifts doen het altijd goed op een beurs of evenement. Of je nu jong of oud bent iedereen houdt er van om een cadeautje te krijgen. Maar niet elke gift is affectief. Een business gift op uw stand werkt als standtrekker of als een waardering naar uw gasten toe. Wat u echter niet wilt is dat iedereen bij u komt graaien.

Business gift als stand trekker

Natuurlijk kunt u pennen neerleggen, die iedereen gemakkelijk mee pakt. Het geeft reuring in uw stand en dat geeft het gevoel dat u heel populair bent. Maar het is veel interessanter als u eens iets bijzonders aanbiedt aan uw klanten. Iets anders dan alle andere standhouders hebben. Zo is het bijvoorbeeld leuk om een computermuis te maken waar in water uw logo drijft of het product dat u aanbiedt. Of wat dacht u van een tailor made powerbank, geheel in uw huisstijl en in een vorm die bij uw product past. Business gifts doen het altijd goed als standtrekker en hoeven niet perse duur te zijn om op te vallen.

Van deze tijd

Het is het interessantst als het item van deze tijd is en relevant voor uw bezoekers. Dan komen ze graag bij u langs. U hoeft de busines gifts niet voor het grijpen te leggen. U kunt het beste deze gifts meegeven aan bezoekers die interesse tonen in uw producten of een vervolgafspraak hebben gemaakt. Pennen of notitieblokjes kunt altijd nog ter grabbel neerleggen.

Business gifts doen het altijd goed om naamsbekendheid te creëren

Business gifts doen het altijd goed als marketing tool. Om naamsbekendheid te creëren.  Zeker als het een gift is die men vaak kan gebruiken en dus met grote regelmaat ziet, dan blijf je top of mind. Een eigen ontworpen tas of kantoorartikelen bijvoorbeeld, geheel in uw huisstijl of in een aparte vorm gegoten zodat het opvalt tussen alle andere gifts. Ook flesjes water doen het goed. Het is gezond en kan eventueel her gebruikt worden. Of wat dacht u van kleding? Dat is ook een goede marketing tool voor uw bedrijf. Met uw bedrijfslogo erop ziet iedereen waar u werkt. Niet alleen voor u en uw personeel maar ook als relatiegeschenk. Wanneer u een mooi shirt laat bedrukken of voorzien van een mooi geborduurd embleem dan is het hip. Of wat dacht u van een keukenschort met een leuke spreuk erop.

Er zijn genoeg ideeën te bedenken die uw bedrijf meer exposure geven!

business gifts doen het altijd goed

Uitstallen op een balie of plaatsen in een show case

U kunt uw business gifts neerleggen op uw balie, maar u kunt ze ook plaatsen in een mooie show case of vitrine. Dan valt het extra op als standtrekker.

Een goed gevoel

Iedereen krijgt een goed gevoel als hij een cadeautje krijgt. Zo kregen wij laatst een leuke mok met een chocolade lolly erin om warme choco van te maken. Hartstikke leuk. Daar word je toch blij van?

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf van business gifts of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom op onze showroom om de kwaliteit van onze producten zelf te ervaren. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.