VITRINE

Vitrine nieuwe stijl

Zoekt u een vitrinekast om producten of brochures te presenteren? Dan zit u bij ABC Display helemaal goed. Wij hebben zelf een zeer praktische en vooral mooie vitrinekast voor u ontwikkeld. Wat veel mensen niet weten is dat het woord ‘’vitrine’’ staat voor het presenteren van producten. Veel mensen hebben er één thuis staan of op het kantoor. Wanneer uw organisatie deelneemt aan beurzen of evenementen om daar producten om bepaalde systemen onder de aandacht te brengen, wilt u daar graag vitrines neerzetten. Waar uw bedrijf dan tegenaan loopt is, of u een vitrine kunt huren? Wanneer u huurt lopen de kosten hiervoor al snel tegen de € 100,00 voor 3 dagen. Ook het probleem van transport is een veel gehoord euvel. Hoe vervoer je van die zware glazen kasten? Die zijn duur en breekbaar.

Vitrines anno nu

ABC Display heeft deze problemen al een langere tijd te horen gekregen, en is als producent van mobiele presentatiesystemen gaan bedenken hoe wij klanten kunnen ontzorgen. Wij hebben daarom de LIFT-Showcase ontwikkeld. De LIFT-Showcase is:

  • Binnen 60 seconden te monteren
  • Compact in transport
  • Onbreekbaar
  • Mobiel
  • Tegels stapelen in elkaar (lego principe, nestbaar),
  • Betaalbaar
  • Uniek in uitstraling

Wij hebben een promovideo welke u kunt bekijken via de website: www.lift-showcase.com/video

NEEM DIRECT CONTACT OP

Advies bij het ontwerpen van uw vitrine

De LIFT-Showcase is uniek in zijn uitstraling omdat het lijkt op een vitrinekast maar zoveel meer is dan dat. Het presenteren van uw producten of materialen wordt nu nog professioneler. Dit wordt versterkt door de inzet van prints en kleurensheets, die geheel in uw eigen huisstijl worden gedrukt op de vitrines. ABC Display houd zich al sinds 1979 bezig met het grafisch vormgeven van systemen om beurzen en andere presentaties sprekender te maken. De vitrines zijn in verschillende hoogtes te bestellen en kunnen daardoor ook dienen als balie of desk. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt! Kom gerust langs in onze showroom, wij voorzien u graag van goed advies.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP