Beurswand op maat gemaakt voor u

Neemt u regelmatig deel aan een beurs? Is de beursruimte elke keer verschillend? Kies dan voor een beurswand op maat gemaakt voor u. Met het flexibele modulaire Press-systeem kunt u de beurswand uitbreiden of juist kleiner maken, naar gelang u dat nodig heeft.

Waar ligt uw behoefte?

Als het gaat om beurswanden, waar ligt dan uw behoefte. Wilt u een standaard wand of wilt u de ruimte die tot uw beschikking staat zo effectief mogelijk indelen? Wanneer u gebruikt maakt van een systeem dat gemakkelijk in elkaar te zetten is en waarbij voor u de beurswand op maat gemaakt wordt dan is deze keuze gemakkelijk gemaakt.

Een beurswand moet tenslotte voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Flexibel inzetbaar zijn
  • Printbanen moeten verwisselbaar zijn
  • Hoge drukkwaliteit voor optimale sfeer
  • Gemakkelijk te monteren zonder gereedschap
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Prijstechnisch interessant

Een beurswand op maat gemaakt is overal inzetbaar

Kies voor een flexibel systeem dat op elk oppervlakte en in elke vorm is op te zetten. Zelfs als u niet vaak deelneemt aan beurzen kunt een beurswand gebruiken. Wellicht kan deze op uw kantoor geplaatst worden of in uw showroom. Zeker als de beurswand gemakkelijk door uzelf in elkaar gezet kan worden. Door de printbanen regelmatig tegen minimale kosten te vervangen, kunt u een nieuwe campagneboodschap uitdragen wanneer u dit wilt.

De beurswand is gemakkelijk te vervoeren

Een ander voordeel van een flexibele beurswand op maat gemaakt is het vervoer. Zo is een systeem van 3.00 meter x 2.50 meter al compact te vervoeren in een kleine verrijdbare transportkoffer, deze heeft ingeklapt een afmeting van 35 x 55 x 100cm. Deze koffer past werkelijk in elke auto, en kan eveneens met het vliegtuig verzonden worden. Dit dankzij het totaal gewicht van 20kg van de complete koffer.

Huren van de beurswand is ook een optie

Ook huren van een beurswand is een goede optie. Deze kan ook op maat voor u gemaakt worden, met name door de persoonlijke printbanen die u kunt gebruiken. Het systeem huurt u, de printbanen blijven in uw bezit. Voor de gelegenheid kunnen de printbanen geheel in uw eigen huisstijl of met uw eigen campagne boodschap worden bedrukt. Deze hebben dezelfde hoge kwaliteitsnormen en drukkwaliteit als bij een beurswand die u aanschaft.

Meer weten?

Mocht u twijfelen over het wel of niet aanschaffen van een beurswand dan krijgt u met bovenstaande informatie wellicht een beter inzicht in de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag met goed advies terzijde.

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een beurswand op maat gemaakt of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beurswand op maat gemaakt, huren beurswand op maat gemaakt, Presentatiewand