Uw beursvloer leggen gaat snel en gemakkelijk

Een beursvloer leggen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Snel en gemakkelijk, zonder gereedschap klikt u de Stand-On beursvloer in elkaar. Het interessante is dat deze vloer geheel duurzaam is vervaardigd van begin tot het eind. Deze vloer draagt bij aan een beter milieu, veiligheid en u kunt de vloer elke uitstraling geven die u wilt. Van een kleurrijke vloerbedekking tot een designvloer.

We zetten een aantal voordelen van de Stand-on beursvloer op een rij

  • Design vloer – Stand-ON verhoogde stand-vloer is een must, met name voor design stands!
  • De kabels zijn netjes weggewerkt – Zelfklevende of dubbelzijdige tape is niet langer nodig om het tapijt en de kabels vast te zetten.
  • Praktisch en decoratief – De vloer vereist geen andere afwerking maar kan ook met tapijt of laminaat worden uitgevoerd.
  • Verschillende legopties – Kies transparante afdekplaten, waaronder u een (kleuren) afdruk kunt plaatsen. Maak elke keer een nieuwe look.
  • Snel en gemakkelijk gelegd – U kunt de tegels vastklikken aan de bovenzijde en ze zijn zelfdragend. Zonder gereedschap!
  • Gemakkelijk transport/opslag – De tegels stapelen in elkaar (lego principe, nestbaar)
  • Duurzame productie – De verhoogde vloer is geproduceerd in Nederland en duurzaam, van begin tot het eind.
  • Zwaar te belasten – De tegels zijn zwaar te belasten tot wel 900 kg per tegel, tegels buigen niet door
  • Modulair uit te breiden – De afmeting van de tegels is 50 x 50 cm en ze zijn zowel voor binnen als buiten gebruik op elk oppervlak.

beursvloer leggen

Veiligheid staat voorop

Buiten het feit dat de beursvloer snel en gemakkelijk gelegd wordt is het ook een veilige vloer omdat de kabels worden weggewerkt in de vloer. Door de speciaal hiervoor gemaakt gleuven kunnen de kabels door de hele vloer gelegd worden en kunt u elk elektrapunt bereiken.Met de afdekplaten ligt de vloer geheel vlak, dus uw klanten vallen niet meer over losliggende kabels of loslatend tape. Het oogt clean en strak en het vloeroppervlak is daarmee een belangrijk onderdeel van de gehele uitstraling van uw stand.

beursvloer leggen, beursvloer, beursstand opbouwen

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf van onze producten of een beursvloer leggen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email ons via info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#beursvloerleggen #snelengemakkelijk #veiligheid #designvloer