6 tips voor een strakke beursvloer

Tegenwoordig kunt u uw beursvloer gebruiken als communicatiedrager en ook nog eens uw kabels wegwerken. Bijgaand vindt u 6 tips voor een strakke beursvloer die geheel bij uw stand past en gelijk veilig is.

Een strakke beursvloer is zo gelegd

Tip 1. Gebruik de verhoogde beursvloer om uw kabels weg te werken. Door de gleuven in de tegelplaten werkt u gemakkelijk alle kabels weg, zo krijgt u geen lelijke hobbels in uw vloer en hoeft u geen vieze tape te gebruiken om het vast te plakken.

Tip 2. Klik de platen met de bijgeleverde clips in elkaar. Hierdoor blijven de tegels op hun plek liggen en gaat het geheel niet verschuiven. Daarbij kan door deze constructie elke tegel tot 900 kl gewicht dragen. U kunt dus ook machines of auto’s op de vloer plaatsen.

Tip 3. Dek de vloertegels af met de doorzichtige platen waar u allerlei prints onder kunt plaatsen. Stelt u verschillende kleurstijlen in uw stand ten toon? Dan kunt u ook verschillende kleuren op de vloer door laten lopen, zodat de vloer een geheel wordt met de beursstand.

strakke beursvloer, standvloer, beursvloeren, beursvloer, Systeemvloer met Houten afdekplaat

Tip 4. U creëert onder andere een strakke beursvloer door de toplaag die u gebruikt. Dit kan vloerbedekking zijn, printplaten, een houtenvloer of een combinatie hiervan. Door de techniek waar mee de vloer geproduceerd is blijft het er goed uit zien, ook tijdens gebruik.

Tip 5. Door het modulaire karakter van de vloer maakt het niet uit of u een strakke vloer van 15m2 of 100m2 nodig heeft. U kunt de vloerdelen gemakkelijk opstapelen en opslaan dus u neemt mee wat u nodig heeft en laat de rest thuis of u koopt of huurt vloerdelen bij wanneer nodig.

Tip 6. Maak gebruik van een duurzaam ontwikkelde vloer, die geheel in Nederland is geproduceerd en ontwikkeld. Dit is goed voor het milieu en voor de Nederlandse economie. Daarbij is het ook goed voor uw portemonnee. U krijgt kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Een strakke beursvloer is een aanwinst voor uw stand

Er zijn veel voordelen van een strakke beursvloer. Uw klanten kunnen veilig over uw stand lopen zonder dat ze over kabels struikelen of een opbollend tapijt. Uw beursstand ziet er strak uit omdat er geen vieze tape ligt en omdat uw vloerdelen recht liggen. De vloer is een geheel met uw presentatiewanden, zuilen, balie of presentatiekasten en hiermee maakt u efficiënt gebruik van uw grootste beursoppervlak… de vloer!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele presentatiesystemen of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#strakkebeursvloer #modulair #duurzaam #werkkabelsweg #efficiënt