Voorbereiding op een goede beursdeelname

Nu is het tijd voor de voorbereiding op een goede beursdeelname. De zomervakantie staat voor de deur. Tijd om even bij te komen van een druk en hectisch eerste halfjaar van 2019. De tijd gaat enorm snel, zo zaten we nog te toosten op een goed nieuw jaar en nu zijn we al weer over de helft. Ik herinner mij nog dat het 2000 werd en iedereen bang was voor de millennium bug. Ik reed langs Schiphol en alle vliegtuigen waren tot aan het hek bij de weg geparkeerd, wachtend tot het 2000 was en ze de lucht weer veilig in konden. Het was een prachtig gezicht. al die vliegtuigen op een rij, zo dicht bij, fantastisch!

En nu is het negentien jaar later… Zo overpeinzend is het ook belangrijk om uw beursseizoen te overdenken. Wat gaat u het tweede deel van dit jaar doen? Op welke beurs gaat u staan en welke beurs gaat u bezoeken. wat zijn uw doelstellingen en hoe gaat u die behalen?

Een beursstand op maat

ABC display adviseert u graag bij de voorbereiding op een beursdeelname. Hoe u uw beursstand het best kunt indelen, hoe u uw boodschap het best kunt uitdragen? Wij helpen u met de inrichting van uw stand, met de op- en afbouw als u dat wilt en met onze hoge kwaliteit drukwerk ziet alles er straks strak uit, zodat u zich kunt richten op de verkoop, het plannen van de afspraken en de content. Uw beursstand kan geheel op maat voor u gemaakt worden. Wilt u kastruimte, wilt u zichtbaarheid in de hoogte of wilt u uw vloer gebruiken als communicatiedrager? Of u nu een kleine of grote stand nodig heeft wij kunnen alles voor u geheel op maat maken omdat onze producten modulair zijn opgebouwd.

Een goede voorbereiding op een goede beursdeelname is het halve werk

Een drukke beursstand is niet hetzelfde als een succesvolle beursstand

Wanneer u van tevoren alles goed voorbereid komt u goed beslagen ten ijs en valt u op bij de bezoekers. Uw stand ziet er verzorgd en overzichtelijk uit. Er is aan alles gedacht dat ziet de bezoeker ook.  Wilt u meer omzet genereren dan is het van belang dat u weet wat u wilt bereiken tijdens uw deelname en op wie u zich wilt richten, want een drukke beursstand is niet hetzelfde als een succesvolle beursstand.

voorbereiding goede beursdeelname

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de voorbereiding op een goede beursdeelname of de aanschaf of het huren van mobiele presentatiesystemen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#voorbereidingbeursdeelname #doelstelling #succesvol #omzetgeneren