Verhoogde expo vloer brengt gemak

De nieuwe verhoogde expo vloer brengt gemak tijdens uw beursdeelname. Er is bij de ontwikkeling van deze vloer aan alles gedacht. Niet alleen gebruiksgemak omdat de vloer in een klik in elkaar te zetten is zonder dat u daar gereedschap voor nodig heeft, maar alle kabels worden netjes weggewerkt in de gleuven die ontstaan door het design. Daarnaast kan de vloer mooi worden afgewerkt met sheets in elke kleur, met tekst of uw reclame campagne, maar ook met vloerbedekking of een combinatie daarvan.

Een vloer die altijd past en recht ligt

De Stand-On verhoogde expo vloer is zo ontwikkeld dat het op elk oppervlak gelegd kan worden en er voor zorgt dat u veilig over de vloer kunt lopen. Geen losliggende kabels of vies plakband, geen hobbels onder het tapijt. Dat is echt handig want hoe vaak maakt u niet mee dat u over kabels moet stappen of waarbij u bijna onderuit gaat omdat er hobbels zijn die u niet direct zag in alle drukte.

Zwaargewicht

Daarbij draagt deze verhoogde expo vloer zo’n 900 kilo per tegel. Dus zelfs als u zware machines of vol geladen presentatiekasten op de vloer plaatst blijft de vloer recht liggen. Het maakt niet uit waar u de voer legt, deze kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en doordat u ze op kan stapelen ook gemakkelijk te vervoeren of op te slaan. Wat ook interessant is, is dat deze vloer geheel duurzaam is ontwikkeld, van begin tot het eind.

De verhoogde expo vloer is de basis voor uw stand

De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! U kunt met gemak van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign creëren. U kunt kiezen voor elk design dat u wilt. Deze vloer is een mooie combinatie met uw beursstand, waarbij het design vanuit de wanden doorloopt in de vloer.

verhoogde expo vloer

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe verhoogde expo vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie of kijk op stand-on.com.

#verhoogdeexpovloer #design #gemak #veilig #duurzaam #beursstand