Veiligheid en gemak op de beursvloer

Vindt u het ook zo vervelend als u over hobbels in het tapijt valt op een beurs? Of ergert u zich ook zo aan al die vieze tape op de vloer om de kabels weg te werken. Wilt u ook veiligheid en gemak op de beursvloer? Er is nu een systeem dat er voor zorgt dat elke beursvloer recht en glad is, dat de kabels zijn weggewerkt en dat de vloer ook nog eens als communicatiedrager kan fungeren!

De Stand-ON Expo vloer zorgt voor veiligheid en gemak op de beursvloer

Het is een ingenieus ontwerp en toch zo simpel. Vergelijkbaar met legoblokjes kunnen de vloerplaten aan elkaar geklikt worden en/of opgestapeld wanneer u de vloer weer opbergt of vervoert. Door de gleuven kunt u de kabels leggen, die zo veiligheid en gemak op de beursvloer opleveren. De vloer blijft recht en glad en wordt met een mooie transparante afdekplaat, voorzien van een prachtige foto of kleuren sheets, maar ook met vloerbedekking of laminaat mooi afgewerkt.

De vloer is eenvoudig te leggen en kan op elk oppervlak gebruikt worden, zowel binnen als buiten. Daarbij draagt iedere vloertegel zo’n 900 kilo zonder te buigen. Heeft u zware machine(onderdelen) die u op uw beursvloer wilt laten zien dan is dat met deze vloer geen enkel probleem.

Combineer beursstand en vloer

Het is nu gemakkelijker om van uw hele beursstand een geheel te maken. Dat is echt heel mooi bedacht. Zo kunt u de afbeelding op uw beurswand door laten lopen op uw vloer. U kunt ook uw huisstijl door laten lopen, bijvoorbeeld qua kleur of uw logo in de vloer verwerken.

veiligheid en gemak op de beursvloer

Garantie die u gewend bent

Wat zo mooi is aan dit product is dat er gewoon 5 jaar garantie op zit. ABC Display staat voor kwaliteit en staat voor zijn producten garant. Daarbij is de vloer geheel duurzaam geproduceerd. Wat ook belangrijk is. De vloer is gemakkelijk her te gebruiken en schoon te maken want gemak dient de mens.

 

Heeft u vragen?

Zoekt u veiligheid en gemak op de beursvloer? Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een mobiele Stand-ON expo vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat, ideeën bij het ontwerp of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie.

#expovloer #beursvloer #veiligheidengemak #5jaargarantie #duurzaam