Van een kleine presentatiewand tot een hele beursstand

Wanneer u uw producten presenteert zoekt u naar de juiste manier om dit te doen. U kunt dan kiezen uit zeer veel mogelijkheden, van een kleine presentatiewand tot een hele beursstand, van expositiepanelen tot een vitrinekast. Maar wat is nu de goede keus?

U vraagt zich wellicht af waar doe ik goed aan? Huur ik elke keer een presentatiewand of laat ik een beursstand bouwen. Zijn rolbanieren voldoende of kom ik al heel ver met alleen een balie, een pop-up wand en een presentatiezuil?

Kopen op de groei

Het handigst is een systeem dat u flexibel kunt inzetten, naar gelang de ruimte en de gelegenheid. U kunt bijvoorbeeld klein beginnen en dan later wanneer nodig uitbouwen. Dat is het voordeel van een modulair, flexibel systeem zoals het Press-systeem van ABC Display. U kunt aanbouwen maar ook combineren, bijvoorbeeld met de geheel in uw huisstijl gemaakte presentatiekasten, die uzelf binnen een minuut hebt opgezet, zonder gereedschap te hoeven gebruiken.

Op deze manier kunt u zelf de kosten in de gaten houden en heeft u de financiën zelf in de hand. U kunt zelfs kiezen om de basis te kopen en een aantal onderdelen te huren wanneer u die nodig heeft.

van een kleine presentatiewand tot een hele beursstand

Van een kleine presentatiewand tot een hele beursstand in een handomdraai

Het Press-systeem is zeer gemakkelijk in elkaar te klikken en kan door een persoon zonder gereedschap opgebouwd en afgebouwd worden. In een handomdraai heeft u uw presentatiemateriaal staan. Op een beurs, in uw kantoor of bij een klant.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele presentatiesystemen of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.