POP-UP WAND

Pop-up wand voor uw evenement

Welkom op de pagina Pop-up wand van ABC Display. Sinds 1979 is ABC Display actief als producent en leverancier van mobiele display en presentatiewanden, zo ook de Pop-up wand. Dit is een zeer eenvoudig, goed doordacht presentatiesysteem wat bestemd is om u sneller en gemakkelijker te laten presenteren bij uw evenement, beurs of congres. U kunt vele soorten wanden aankopen, deze verschillende Pop-up wanden kunnen variëren in afmeting, uitvoering (met of zonder balie) en in kwaliteit. In de loop der tijd zijn er flink wat internet aanbieders gestart met de verkoop van Pop-up wanden. Deze worden aangeboden tegen extreem lage tarieven terwijl de kosten voor aluminium, kunststof en inkten wereldwijd op een redelijk gelijk niveau liggen. Dit kan dus maar 1 ding betekenen! Zij bieden een Pop-up wand aan van mindere kwaliteit of waarin materialen weg gelaten zijn zoals een beschermlaag op de printbanen een goed beschermende koffer of de verlichting.

ABC Display levert u een kwaliteit Pop-up wand

Als producent van systemen en grafische printbanen let ABC Display op kwaliteit. Elk proces moet precies verlopen om een perfecte wand te kunnen produceren. Zo wordt elke Pop-up wand of een ander presentatiesysteem intern opgesteld, gefotografeerd en door onze kwaliteit manager gecontroleerd. Er gaat er geen een de deur uit zonder grondige inspectie. Onze relatie kan de wand komen bekijken waarbij wij direct een instructie kunnen geven, of het systeem wordt na foto en goedkeuring van de relatie ingepakt en verzonden.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wat kunt u verwachten van uw Pop-up wand?

Uw Pop-up wand, geproduceerd door ABC Display zal u vele jaren plezier en aanzien geven op evenementen. Met het meest gebruiksvriendelijke systeem heeft u altijd een gemakkelijke montage. Handmatig gesneden en gecontroleerde printpanelen zullen naadloos overlopen in elkaar. Met het beschermlaminaat zorgen wij dat u de prints kunt afnemen en als enige in Nederland bieden wij u 5 jaar kleurechtheid garantie op de printpanelen. Hieronder treft u de voordelen nogmaals benoemd.

  • Snelle montage zonder gereedschap
  • Full colour printpanelen werken uw frame weg
  • 2 spots standaard inbegrepen bij elke Pop-up wand
  • Sterke transport/beschermkoffer bijgeleverd
  • Uw koffer kan ingezet worden als balie voor het ontvangen van gasten
  • Printpanelen zijn verwisselbaar, uw frame blijft 10 jaar perfect bruikbaar

Welke afmetingen heeft een Pop-up wand?

ABC Display levert meerdere soorten afmetingen. Zo bieden wij de Pop-up wand aan in een rechte of gebogen versie, maar laat uw gedachten de vrije loop en combineer de verschillende wandvormen met elkaar om tot speelse en opvallende presentaties te komen. Wilt u een TV scherm gebruiken bij uw presentatie? Dit kan zo geïntegreerd worden in uw Pop-up wand. In onze folder kunt u de verschillende toepassingen, vormen en mogelijkheden bekijken van uw wand en de bij te leveren balies. Bekijk hier onze Track Popup folder

Koop of huur uw Pop-up wand

ABC Display bied u als een van de weinigen in Nederland de gelegenheid om uw Pop-up wand te huren. U koopt uw unieke grafische printbanen en huurt het framewerk. Heeft u andere items nodig om uw presentatie meer kracht te geven en beter te laten opvallen? ABC Display is uw totaal leverancier en levert naast de Pop-up wand ook nog folderdisplays, balies, zuilen of presentatieborden. Wij bieden u graag een van onze kits aan.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP