Reizen met een beursstand

reizen met uw beursstand, Expositiewand ABC Display

Gaat u in het buitenland deelnemen aan een beurs? Ziet u er tegen op om de beursstand te vervoeren? U hoeft niet met vrachtwagens vol te gaan. U kunt zelf reizen met een beursstand en alles vervoeren in uw auto of met een vliegtuig. Dat is nu mogelijk met de modulaire beursstands van ABC Display. voor minder moet u het niet doen! Zowel de Stand-On expo vloer als de presentatiewanden, zuilen en presentatiekasten kunnen gemakkelijk vervoerd worden omdat ze ingeklapt, of in elkaar gestapeld worden tot een handzaam pakket.

Zonder gereedschap in elkaar

Daar komt nog eens bij dat u de beursstand zelf zonder gereedschap in elkaar kunt zetten. De kwaliteit van de producten van ABC Display zijn zo sterk dat ze met gemak in en uit elkaar gehaald kunnen worden en hergebruikt.

Dit is voor u belangrijk, want u wilt niet dat u aankomt op de beurs en dat uw stand stuk is of onderdelen kapot zijn. Daar zit u niet op te wachten. U wilt vertrouwen op de kwaliteit van uw beursstand en u gaat uit van een duurzame investering. Daarom geeft ABC Display levenslang garantie op het framewerk van de stands.

Reizen met uw beursstand omdat het lichtgewicht is

Niet alleen omdat het hardware, het framewerk, gemakkelijk en geheel uit elkaar te halen is en daardoor compact op te bergen. Ook omdat de beursstand lichtgewicht is, kunt u gemakkelijk reizen met een beursstand.

reizen met uw beursstand, beursstand opbouwen, modulaire beursframe

Evenals de printdoeken die om de frames gaan gemakkelijk zijn mee te nemen en ook makkelijk te vervangen zijn wanneer u een andere boodschap op uw beursstand wilt. Ze werken met magneetstrips dus ze zijn er in een tel op te zetten en af te halen. Ze staan altijd strak en recht zodat het beeld mooi doorloopt over alle printbanen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatieproducten of heeft u vragen over reizen met uw beursstand? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#reizenmeteenbeursstand #lichtgewicht #gemak #vervoer