Presenteren op een beurs

Wist u dat presenteren op een beurs nu heel gemakkelijk gaat met de mobiele beursstands en presentatiewanden van ABC Display? Ook de mobiele displays zijn zeer gemakkelijk mee te nemen. In een paar minuten heeft u het zonder gereedschap opgezet. Hoe gemakkelijk is dat? U kunt presenteren waar u wilt, wanneer u wilt.

Geen gedoe meer

Was het vroeger wellicht een gedoe om alle presentatiematerialen mee te nemen en op te zetten? Nu niet meer, met het Press-systeem dat door ABC Display zelf is ontwikkeld, is gedoe verleden tijd. Het maakt niet uit of u een kleine of een grote ruimte tot uw beschikking heeft, het modulaire systeem is gemakkelijk uit te breiden. Dit kan met extra wanddelen of printstroken, maar ook met een zuil of een presentatiekast, die geheel doorloopt in de wand. U kunt nu met alle gemak uw producten presenteren op een beurs.

Presenteren op een beurs is een ABCtje

Vervoer en montage is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Een beursopstelling van 20m2 is in twee draagtassen gewoon in een personenauto te vervoeren. Vervoert u de beursstand in een koffer, dan is deze in een handomdraai in een balie te veranderen. Voor u geen reden meer om niet deel te nemen aan een beurs en uw bedrijf de exposure te geven dat het nodig heeft. U heeft geen houtbouw meer nodig om een professionele uitstraling te hebben. Want het is wel belangrijk dat u professioneel overkomt! Met de hoogwaardige kwaliteit van het framewerk en de prachtige printkwaliteit die ABC Display levert kunt u met trots uw bedrijf presenteren op een beurs.

presenteren op een beurs, Beursstand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiematerialen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom op onze showroom om de kwaliteit zelf te ervaren. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.