Presenteren is opvallen

Gaat u uw bedrijf presenteren op een beurs of congres? Dan is het belangrijk; presenteren is opvallen. U wilt tenslotte niet al die moeite doen en dat u dan niet wordt gezien door de bezoekers. U wilt niet alleen opvallen maar ook dat de bezoekers onthouden wie u bent en wat u te bieden heeft.

Even Apeldoorn bellen

Vroeger was de reclame ‘Even Apeldoorn bellen’ heel populair want hij was erg grappig. Alleen wist bijna niemand van wie de reclame was. Dat was helemaal niet duidelijk.

Presenteren is opvallen en duidelijk zijn

Zorg er daarom voor dat uw stand opvalt en er professioneel en georganiseerd uitziet. Maak gebruik van uw huisstijl en een duidelijke campagneboodschap voor op de beurs. Focus op wat u wilt bereiken in de dagen dat u daar staat. Wilt u verkopen, afspraken maken, naamsbekendheid creëren of verhogen? Wanneer u samen met collega’s staat regel dan vooraf een goede infosessie, waarbij het voor iedereen duidelijk is wat uw doelstellingen zijn voor deze beurs.

presenteren is opvallen, zuil met vitrine

Kies een professionele beursstand

Weet u nog niet wat voor beursstand u wilt? Welke mogelijkheden er te koop of te huur zijn? Want het huren van een beursstand of beurswand kan voor u ook een goede optie zijn. Onderstaand een aantal tips bij het kiezen van de bouw en inrichting van uw stand.

  • Zorg dat u opvalt; maak bijvoorbeeld gebruik van hoogte, het gebruik van zuilen of opvallende items in en rond uw stand
  • Maak in het ontwerp plaats voor een opbergruimte, deze kan mooi worden weggewerkt in de beurswand
  • Plaats een zitje of statafels om klanten te kunnen ontvangen
  • Laat duidelijk zien wat u klanten biedt; u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van LED schermen en geïntegreerde mobiele vitrinekasten
  • Integreer tablets in uw balie waarop klanten hun gegevens kunnen invullen zodat zij een korting kunnen krijgen bij een volgende aankoop, een game kunnen spelen waarmee u informatie over uw klant krijgt of waarop zij informatie op kunnen opvragen over uw producten en diensten
  • Gemak bij het op en afbouwen van uw stand; kijk ook naar systemen die zonder gereedschap in enkele minuten in elkaar gezet kunnen worden en kwalitatief erg sterk zijn
  • Vervoer; het is gemakkelijk als u voor het vervoer van uwbeursstand en communicatiemiddelen geen dure vervoerder nodig heeft. Denk hierbij dan aan lichtgewicht mobiele beursstands en presentatiemiddelen die ingeklapt worden en in rolkoffers of draagtassen gewoon in een personenauto worden vervoerd.

Heeft u vragen?

Presenteren is opvallen! Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een professionele beursstands en communicatiemiddelen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij zijn u graag met goed advies van dienst, u bent van harte welkom op onze 700m2 showroom in Almere waar u onze kwaliteit direct kunt ervaren. De koffie staat klaar. Wilt u graag dat wij bij u langskomen of met u mee naar de beurslocatie gaan dan is dat ook geen probleem. Wij leveren dagelijks door heel Nederland. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#mobielebeursstands #presenterenisopvallen #zuilen #balie #naamsbekendheidcreeren #verkopen