Overal zichtbaar met een campagne zuil

Wilt u dat iedereen weet wie u bent en waar u staat tijdens een evenement of vakbeurs? U bent overal zichtbaar met een campagne zuil, vooral als deze vijf meter hoog is. Neem in het ontwerp van uw beursstand een of meerdere zuilen op.

Multifunctionele zuilen mogen niet ontbreken

Zuilen zijn zeer veelzijdig en kunnen geheel geïntegreerd worden in uw stand. Zo kunt u ze integreren in de wand, maar ook in het midden van uw stand plaatsen. Het voordeel is dat de zuil geheel rondom bewerkt kan worden met visuals en van alle kanten te bekijken is. Het geeft u een groot imago oppervlakte. Daarbij biedt dit unieke presentatiesysteem klanten de kans om de informatie rustig te bekijken en/of te lezen.

Zuilen zijn er in verschillende maten en vormen. Wanneer u kiest voor een mobiele, lichtgewicht zuil dan kunt u het op vele plaatsen en gelegenheden inzetten. Wij geven u graag een aantal tips zodat u er optimaal gebruik van kan maken en overal zichtbaar met een campagne zuil bent.

Hoe bent u overal zichtbaar met een campagne zuil?

Tip 1. Maak gebruik van hoogte

Wanneer u deelneemt aan een grote beurs dan staat u meestal in een grote hoge hal. Maak daar gebruik van. Zelfs als uw stand een normale hoogte heeft kunt u in uw stand een zuil plaatsen die tot vijf meter hoog is. Bezoekers zien uw stand zo van een grote afstand. Met uw logo boven aan kan niemand uw stand missen en vergroot u uw zichtbaarheid.

Tip 2. Kies voor verschillende vormen

Zuilen zijn er in waanzinnig veel uitvoeringen van een vierkante tot een ronde vorm, van ovaal tot een speciale vorm. U kunt de vorm aanpassen aan uw huisstijl of aan het doel waar u de zuil voor inzet. Laat uw fantasie de vrije loop. Met een modulair systeem kunt u bij elk evenement een andere vorm kiezen.

Tip 3. Een presentatiezuil is multifunctioneel inzetbaar

Een zuil kan worden ingezet als eye catcher op uw stand, om een belangrijke boodschap of instructie op te presenteren, maar ook om multi-media in te bouwen of aan op te hangen. Zo kunt u tablets inbouwen in de zuil, waar bezoekers informatie op kunnen opzoeken of achterlaten, maar u kunt ook LED TV schermen ophangen, die van verschillende kanten zichtbaar zijn. Kies hierbij voor een systeem waarbij de panelen snel en gemakkelijk te vervangen zijn om de look and feel te wisselen, zodat u de zuil bij elke nieuwe campagne weer kunt gebruiken.

Tip 4. Overal en altijd

Wanneer u presentatiezuilen inzet bent u niet beperkt tot één locatie, denk aan: shops, winkelcentra en op beurzen. Het is ook mogelijk om deze in uw eigen entree of kantoor te plaatsen! Kies voor zuilen die multifunctioneel en modulair in te zetten zijn. Het ombouwen van zuilen is ook mogelijk. Maak van een kleine 2 meter ronde zuil in een mum van tijd een ovale zuil van 4 meter hoog met tv schermen. Zo kunt u een zuil ook ombouwen tot een beurswand en van één zuil meerdere banners maken. Of wat dacht u van een computerdisplay, wanneer er even geen ruimte is voor een zuil. Met een modulair systeem is bijna alles mogelijk. ABC Display geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn.

 Tip 5. Opbergruimte en show case in een

Gebruik de binnenkant van de zuil als opbergruimte! U kunt een deur plaatsen, in de rechte vorm, maar ook in een aantal gebogen frames.

Extra Tip!

Wilt u overal zichtbaar met een campagne zuil zijn?

Maak gebruik van prachtige visuals en hoge kwaliteit printbanen, zodat uw presentatie een professionele uitstraling heeft.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze mobiele zuilen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

overal zichtbaar met een campagne zuil, wat is de beste beursopstelling Overal zichtbaar met een campagne zuil