Multifunctionele verhoogde vloer

Een multifunctionele verhoogde vloer is handig en kan overal ingezet worden. U kunt het gebruiken op een beurs met een design die geheel geintegreerd is in uw stand en waar u al uw kabels in wegwerkt. Maar u kunt de vloer ook in uw bedrijf gebruiken of buiten.

Verhoogde vloer voor buiten

De vloer kunt u ook buiten leggen. De tegels blijven rechtliggen en kunnen tot 900 kilo per tegel dragen. U kunt het als entree gebruiken, als presentatievloer of als podium. Genoeg mogelijkheden.

Verhoogde vloer op reis

U kunt de vloerdelen gemakkelijk stapelen als legoblokjes en vervoeren. U klikt ze zonder gereedschap in elkaar dus deze verhoogde vloer is gemakkelijk om mee te nemen en te leggen. Bijvoorbeeld bij een presentatie van uw producten samen met rolbanieren en een presentatiekast maakt u er een opvallende presentatie van. Ook kunt u de vloer elke keer weer opnieuw gebruiken bij beursdeelname. De vloer is gemakkelijk aan te passen aan de grootte van de ruimte. Met de toplaag kunt u spelen en elke keer een andere vloer creëren.

Altijd veilig

Hoe u deze vloer ook gebruikt het blijft een veilige vloer, zowel bij binnen- als buitengebruik. De kabels zijn netjes weggewerkt in de verhoogde vloer dus ook met slecht weer buiten is dat geen probleem.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze verhoogde vloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#verhoogdevloer #veilig #buiten #beurs #presentatie