Multifunctionele expositiepanelen kopen of huren

Elk bedrijf heeft baat bij goede multifunctionele expositiepanelen. Zowel voor in uw bedrijf als bij een expositie, beurs of evenement. Er zijn veel voordelen te noemen en de expositiepanelen zijn gemakkelijk in het gebruik.

Voor een presentatie, informatieavond of als onderdeel van uw beursstand

Het mooie van multifunctionele expositiepanelen is dat ze overal voor ingezet kunnen worden. Zo kunt u ze inzetten als afscheidingswand in uw kantoor, waarbij u ruimtes indeelt en gelijk informatie deelt. Heeft u een informatieavond en wilt u wat presenteren aan de bezoekers? Dan kunt u posters op de borden prikken waarmee u de bezoekers door de informatie leidt. rRustig lopen ze langs de borden waar alle informatie duidelijk en vooral goed leesbaar op staat. Zo zijn er bijvoorbeeld bij gemeenten vaak presentaties op posterborden waarbij ze de plannen van een nieuw te ontwikkelen wijk presenteren. Vele bezoekers kunnen zo gedurende een bepaalde periode op hun gemak de informatie tot zich nemen.

De multifunctionele expositiepanelen kunnen ook als onderdeel van uw beursstand ingezet worden, als presentatiewand bijvoorbeeld. Wanneer u meerdere panelen aan elkaar klikt kunt u de wand zo lang maken als u wilt.

multifunctionele expositiepanelen, presentatiepanelen als basis voor stand, expositiepanelen in alle soorten en maten, waarom posterborden handig zijn,kopen of huren, wat is wijs tips over het gebruik van posterborden

Kenmerken van de multifunctionele expositiepanelen

 • De panelen zijn licht van gewicht
 • Gemakkelijk aan elkaar te bevestigen
 • De panelen zijn in diverse maten leverbaar
 • Ze zijn zowel staand als liggend te gebruiken
 • Een posterpaneel is dubbelzijdig in te zetten
 • U kunt de borden los neer zetten maar ook aan elkaar klikken
 • De panelen zijn in diverse hoeken aan elkaar te klikken
 • De nylon hechtvelours op de expositiepanelen is in elke kleur leverbaar
 • De expositiepanelen zijn in elke ruimte te plaatsen
 • U kunt de borden zowel kopen als huren
 • De posters zijn op verschillende manieren te bevestigen aan de panelen.
  • Punaises
  • Schilderijhaken
  • Klittenband
  • Blauwe lijm dots
 • De expositieborden blijven te aller tijden mooi, ook na langdurig gebruik.

Productie en toepassingen van de multifunctionele expositiepanelen

De panelen worden al sinds 1979 in Nederland geproduceerd en zijn zo ontwikkeld dat ze een leven lang mee kunnen. Deze expositiepanelen bestaan uit staanders die met clips aan elkaar te klikken zijn. Daarbij zijn ze draaibaar, zodat u ze zowel staand als liggend kunt gebruiken, maar ook in diverse hoeken kunt plaatsen. Daarnaast is de binnenkant van de borden van een speciaal, extra sterk karton gemaakt die u onbeperkt kunt bewerken met onder andere punaises zonder dat de toepassing verminderd. Het karton wordt beplakt met een speciale nylon stof of met een grafische toepassing zoals een full colour print, geheel naar de wens van de klant. De stof is in alle kleuren te verkrijgen, maar de meest gebruikte kleuren zijn toch wel blauw, zwart en grijs.

tips over het gebruik van posterborden

Wij geven u graag persoonlijk advies

Aangezien ABC display al 40 jaar deze panelen produceert zijn er al allerlei toepassingen gemaakt en getest. Denk hierbij aan magneetborden, posterstands, balies etc. Mocht u vragen hebben over bepaalde toepassingen of ideeën die u heeft? Wij staan voor u klaar en u bent van harte welkom in onze 700m2 showroom in Almere om de expositiepanelen te bekijken en de kwaliteit te ervaren, maar wij komen ook graag bij u langs. Wist u dat u deze panelen zowel kunt kopen als huren? Bij de aankoop heeft u wel een grotere keuze in kleur en afmeting, waarbij de borden op maat voor u worden gemaakt tot wel 125x 300cm, maar ook bij huur is er voldoende keus.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze multifunctionele expositiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur, u bent van harte welkom.

#expositiepanelen #multifunctioneel #dubbelzijdig #kopen #huren