Modulaire beursvloer basis voor stand

Er is nu een nieuwe beursvloer te krijgen die onderdeel is van uw inrichting en die alle kabels gelijk onzichtbaar wegwerkt! De modulaire beursvloer basis voor stand is onmisbaar. Er is met de STAND-ON modulaire beursvloer 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft! De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! Creëer van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. Mooi een extra reclame!

De nieuwe STAND-ON modulaire beursvloer basis voor stand is onmisbaar

Met de nieuwe Stand-ON verhoogde modulaire beursvloer, kunt u de kabels gemakkelijk wegwerken en loshalen. Plaktape of dubbelzijdig tape is niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw veiligheid wordt vergroot omdat de vloer egaal blijft en u of uw bezoekers niet meer over een opbollend stuk tapijt kunnen struikelen. Verspil geen kostbare tijd meer na afloop van uw evenement aan het schoonmaken van tapijt, kabels en vloeren.

modulaire beursvloer basis voor stand, modulaire systemen voor de beurs STAND-on expo vloer

Uniek in zijn soort

Hier is goed over nagedacht door ABC Display. Zij zijn altijd bezig met vernieuwing waarbij de behoefte van de klant altijd voorop staat. Het wordt in Nederland geproduceerd en de beursvloer kan geheel naar eigen smaak worden gemaakt. De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is de modulaire beursvloer een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print met bijvoorbeeld hetzelfde design als u wanden of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. De vloer kan een gewicht van 900 kg dragen per vloerdeel. De vloer wordt geheel duurzaam geproduceerd en is compact te vervoeren doordat ze als legoblokken op elkaar gestapeld kunnen worden.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe modulaire beursvloer of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie.

#modulairebeursvloer #uniek #design #veilig #kabelswegwerken