modulaire beursvloer

Nieuw in ons assortiment: STAND-ON modulaire beursvloer

Er is met de STAND-ON modulaire beursvloer 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft! De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! Creëer van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. Mooi een extra reclame! Plaats een elektrapunt waar u maar wilt! Werk de kabels in een handomdraai weg. Nooit meer plaktape resten op uw vloeren, tapijt of kabels! Deze modulaire beursvloer is zelf ontwikkeld door ABC Display en geproduceerd in Nederland.

De nieuwe STAND-ON modulaire beursvloer is de basis voor uw stand

Met de nieuwe Stand-ON verhoogde modulaire beursvloer, kunt u de kabels gemakkelijk wegwerken en loshalen. Plaktape of dubbelzijdig tape is niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw veiligheid wordt vergroot omdat de vloer egaal blijft en u of uw bezoekers niet meer over een opbollend stuk tapijt kunnen struikelen. Verspil geen kostbare tijd meer na afloop van uw event aan het schoonmaken van tapijt, kabels en vloeren.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Design, gemak en veiligheid

De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is deze modulaire beursvloer een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Snel te leggen zonder gereedschap en compact bij transport en opslag!

Leg de tegels naast elkaar en achter elkaar en klik de tegels vast met de geïntegreerde clip. De tegels zijn nu zelfdragend geworden, hierdoor is de uitstraling altijd strak en mooi, zelfs bij ongelijke vloeren! De basistegels zijn stapelbaar. De tegels worden als legoblokjes in elkaar gelegd, dit neemt minder ruimte in en zo kunt u gemakkelijk heel veel tegels meenemen. Het voorkomt ook dat de tegels gaan schuiven.

Voordelen van de STAND-ON beursvloer

Een greep uit de vele voordelen…

  • U krijgt lichtgewicht verhoogde vloer die gemakkelijk zelf te leggen zijn zonder gereedschap
  • In ABS of in ABS V0 zijn de tegels brandvertragend, zelfdovend en gecertificeerd
  • Vastklikken aan bovenzijde en zelfdragend
  • Elektrakabels of led strippen aan onder- en aan bovenzijde weg te werken
  • Tegels stapelen in elkaar (lego principe, nestbaar)
  • Zwaar te belasten tot wel 900 kg per tegel, tegels buigen niet door
  • Verwisselbare fotoprinten
  • Duurzaam, Cradle to Cradle
  • Compact te vervoeren
  • Gemakkelijk uit te breiden

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP