Mobiele Stand-ON expo floor is gelanceerd op de beurs

Vorige week was het zover onze mobiele Stand-ON expo floor voor uw stand is gelanceerd op de beurs in Duitsland. Het is altijd heel spannend, maar ook een mooi moment wanneer een nieuw product getoond wordt. De vloer wordt erg positief ontvangen en daar zijn wij heel blij mee! ABC Display is een bedrijf dat staat voor innovatie en gebruiksgemak. Waarbij wij altijd kijken naar de behoeften van onze klanten op het gebied van mobiele communicatiemiddelen. Uiteindelijk gaat het daarom.

Een geheel nieuwe vloer

Tijdens de beurs konden we goed laten zien wat alle voordelen van de vloer zijn. Hoe er gecombineerd kan worden tussen fotodesign, kleuren sheets en vloerbedekking. Hoe netjes de kabels zijn weggewerkt en hoe makkelijk de vloer in elkaar te klikken en op te stapelen is. In een handomdraai heeft u een geheel nieuwe gladde design vloer, zonder hobbels of vieze lelijke tape. Veiligheid voor alles!

mobiele stand-on expo floor mobiele stand-on expo floor

Duurzame productie in Nederland

De mobiele Stand-ON expo floor is door ABC Display ontwikkeld, wordt in Nederland geproduceerd en is duurzaam cradle to cradle. Daarbij kan de vloer zowel binnen als buiten gebruikt worden, tot 900 kilo per tegel dragen en keer op keer hergebruikt worden. Daarnaast is het ook nog gemakkelijk schoon te maken.

De mobiele Stand-ON expo floor is decoratief

De vloer is decoratief en er zijn verschillende legopties mogelijk. Zo heeft u elke keer weer een nieuwe vloer.

mobiele stand-on expo floor

Heeft u vragen?

Onze nieuwe mobiele Stand-ON expo floor is gelanceerd! Dit is ook opgepakt door EventGoodies die er een blog aan wijdt. Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een mobiele Stand-ON expo floor of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie.

#mobieleStandOnExpoFloor #designFloor #veiligheid #mobieleVloer