Marketingstrategie voor het komende beursjaar

marketingstrategie, Vitrine ABC Display

Het is bijna zomervakantie, tijd om bij te komen van een druk seizoen. Heerlijk genieten van het mooie weer, familie of een drankje op een terrasje aan het strand.
Maar het geeft u ook de tijd om rustig na te denken over wat er goed ging en wat u het komende jaar beter kunt doen? Wat is uw marketingstrategie en wat zijn uw marketingdoelstellingen voor het komende beursjaar en hoe wilt u die gaan bewerkstelligen?

Marketingstrategie en beursdeelname

Heeft u een goede marketingstrategie in plaats? Benadert u uw klanten persoonlijk en biedt u op maat gemaakte oplossingen of bent vooral goed in product leadership? Biedt u een breed productaanbod of verkoopt u juist in een niche markt? Weet u hoe u uw klanten wil benaderen? Wie uw (potentiële) klanten zijn? Welke kanalen het beste zijn voor uw product of dienst? Online, offline? Social maar waarop? Deelnemen aan beurzen het komende beursseizoen en zo ja aan welke? Hoe gaat uw beursstand er uit zien?

Afijn er is zoveel om over na te denken en wellicht te verbeteren.

Eerst een strategie in plaats

Hoe u uw beursstand inricht of waar u aan deelneemt hangt af van uw marketingstrategie en de doelstellingen die u definieert. Wilt u veel persoonlijke tijd aan uw klanten kunnen spenderen op de beurs, dan wilt u goede zitgelegenheid waar u uw klanten rustig kunt spreken en fêteren of wilt u juist een nieuw product lanceren? Dan gaat u anders om met uw tijd en heeft u andere doelstellingen. Het is daarom goed om voordat u begint over uw marketingstrategie na te denken. Wellicht met een professional te zitten en te sparren. Het is belangrijk om focus aan te brengen, ook tijdens uw beursdeelname. Zowel in klanten/doelgroepen als in de boodschap die u uit.

Uitgerust beginnen

Fijne vakantie en heel veel succes met het nieuwe beursjaar. Wilt u samen kijken welke beursstand en inrichting het beste bij u past neem dan gerust contact met ons op, we gaan graag samen met u aan de gang.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over het inrichten van uw beursstand of de aanschaf of het huren van mobiele presentatiesystemen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#marketingstrategie #beursdeelname #zomervakantie #beursinrichting