De kunst van het printen!

Printen is een kunst en kunst kan je printen! Cyrus Truijens, eigenaar van ABC Display maakt sinds kort prachtige kunst en dat bracht mij op een idee. De kunst van het printen! U kunt nu op een mooie manier uw kunst presenteren.

In een handomdraai

Net als onze beurswanden en andere producten van het Press systeem kan u ook een kunstwand maken. Kunst bedrukt op printplaten met onze hoogwaardige drukkwaliteit op elke grote, hoogte en breedte die u wenst. Gemakkelijk te bevestigen aan of langs de wand. Door ons kliksysteem gemakkelijk te vervangen voor andere kunst of een afbeelding van uw bedrijfslogo, familieportret, wat u maar wilt. Staat u op een beurs of wilt u uw bedrijf voorzien van kunst? Dan kan dat heel gemakkelijk met de klikframes van ABC Display. U kunt vanaf nu in een handomdraai wisselen en de kunst aanpassen aan uw presentatie of inrichting. De printbanen worden gemakkelijk en zonder gereedschap met magneten op een frame geklikt. Hierdoor is de frame onzichtbaar en komt het kunstwerk prachtig tot zijn recht. Helemaal als het ook nog wordt uitgelicht.

de kunst van het printen

De kunst van het printen!

Misschien wilt u uw bedrijfsruimte aankleden met uw eigen kunst, dat is geen probleem. Maar dan is het wel handig als u het ook kan wisselen wanneer u een andere kleur of andere kunststuk wilt tentoonstellen. Of het later weer wilt hergebruiken. Het kunstwerk kan gemakkelijk worden opgeborgen. Het kunstwerk kan zelfs over meerdere banen worden geprint zodat u er een hele wand mee kan bekleden. Dan valt u wel op en het is tegelijkertijd heel persoonlijk. Hiermee kunt u op een mooie manier uw producten of bedrijfscampagne versterken en ondersteunen. Ziet u nu ook de kunst van het printen?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kunst van het printen en het gemakkelijk en mooi presenteren van kunst tijdens een beurs of op kantoor of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.