Goede reclame met een mobiele presentatiewand

Wilt u goed zichtbaar zijn op een congres? Of wilt u op een mooie manier uzelf presenteren tijdens een evenement? Maak dan goede reclame met een mobiele presentatiewand. Of u nu sporter bent of een goeroe, een bedrijfspresentatie geeft of een cursus host, met een presentatiewand kunt u op een duidelijke en mooie manier laten zien wie u bent of wat uw boodschap is.

Compact en gemakkelijk in het gebruik

Wanneer u gebruik maakt van presentatiewanden die snel te plaatsen zijn en compact te transporteren, is goede reclame met een mobiele presentatiewand erg gemakkelijk te verwezenlijken. Gewoon zonder gereedschap op te zetten en met goede montage-instructies, iedereen kan de wand plaatsen. Niets staat u in de weg om een mooie presentatiewand mee te nemen. Welke presentatiewand voor u het meest geschikt is, hangt van diverse factoren af, bijvoorbeeld van design, grafische opmaak, compactheid en transportgewicht. Een presentatiewand is in verschillende vormen te krijgen, gebogen, recht en gecurved.

goede reclame met een mobiele presentatiewand, Beursstand

Beleving en gevoel

Kijk naar Remy Bonjasky. Hij maakt gebruik van een prachtige mobiele presentatiewand van ABC Display om het gevoel en de beleving rond zijn comeback in de K1 kracht bij te zetten. Hoe cool is dat. Het presenteren van een persoon, verhaal of een product gaat om beleving en gevoel, dan is een presentatie op een scherm of een praatje alleen niet voldoende. Het moet een geheel zijn, een combinatie van communicatiemiddelen, licht, geluid en kleur. Reclame is het vertellen van een verhaal.

Een combinatie van communicatiemiddelen werkt het best

Een presentatiewand kan ook als fotowand fungeren of als sponsorwand, waar u alle logo’s van uw sponsors of partners op bedrukt. Bij de mobiele presentatiewand is het ook mogelijk om verschillende extra toepassingen te integreren zoals:

  • Een balie
  • Vitrines in recht of gebogen oplossing
  • LCD schermen van 50 inch
  • Brochureplanken
  • Productplanken
  • Blister houders

Hiermee vergroot u de beleving en het gevoel nog meer en kunt u uw producten gelijkertijd presenteren aan uw publiek.

Goede reclame met een mobiele presentatiewand

U ziet dat een mobiele presentatiewand heel divers is in te zetten en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Wanneer u regelmatig op pad gaat kunt u de presentatiewand aanschaffen en tussen de presentaties door in uw kantoor neerzetten of bij uw producent laten opslaan. Wanneer u wilt kunt u het grafisch ontwerp en uw reclame boodschap telkens weer vernieuwen, maar u kunt een presentatiewand ook huren. U huurt dan het frame en schaft de printplaten aan, die u met ieder gewenst design kunt bedrukken. In uw eigen huisstijl, met uw eigen boodschap. De kwaliteit is bij beide opties gelijk.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiewanden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.