Gebruik expositiepanelen bij uw bijeenkomst

Gebruik expositiepanelen bij uw bijeenkomst. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten dus u kunt ze overal mee naar toe nemen.

Uw presentatie is zo aan iedereen te tonen. U kunt posters aanbrengen, schilderijen of uw plannen tentoonstellen.

Intern of extern

De posterborden zijn ook heel functioneel in uw bedrijf om uw medewerkers te informeren of uw klanten. Doordat u de informatie makkelijk kunt aanpassen zijn de borden altijd in te zetten, dus niet voor eenmalig gebruik.

Voordelen expositiepanelen

  1. Diverse maten
  2. Vele kleuren
  3. Aan elkaar te klikken
  4. Liggend en staand te plaatsen
  5. Gemakkelijk te vervoeren
  6. Geen gereedschap nodig
  7. Intern en extern gebruik
  8. Geen blijvende gaten
  9. Punaises, schilderijhaken
  10. Mooi drukwerk direct te plaatsen

U ziet het, veel voordelen en dit is nog niet alles. U kunt bijvoorbeeld de panelen ook als basis voor uw stand gebruiken. Gebruik expositiepanelen bij uw bijeenkomst, op de beurs of in uw bedrijf.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze expositiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#expositiepanelen #posterborden #tentoonstellingspanelen