Een pop-up store is hot

Sinds een aantal jaar weten we een pop-up is store hot. Leegstaande panden die worden ingezet voor een kortstondige winkelopzet om een concept uit te proberen. In Laren heeft een lange tijd verschillende concepten een pop-up winkelpandje gesierd. Een olifanten shop, waar je voor een olifantenweeshuis diverse door bekende Nederlanders beschilderde olifantjes kon kopen. Er stonden ook grote kunstzinnige olifanten door het hele dorp. Ware kunst. Maar ze hadden ook doe-het-zelf sets, die ik toen gelijk voor mijn kids heb aangeschaft. Een hartstikke leuk idee. Daarna heeft er ook nog een chocolaterie gezeten. Met overheerlijke chocolade in alle soorten en maten.

Pop-up presentatiematerialen

Wanneer u overweegt om een pop-up store te openen is het heel handig om pop-up presentatiematerialen te gebruiken zoals de pop-up presentatiewand, presentatieborden, de mobiele presentatiekasten of een pop-up balie. Deze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en passen in elke ruimte. Juist als u pop-up stores opent in diverse plaatsen, dan kunt u uw inrichting zo weer meenemen en ergens anders neerzetten.

Voordelen gebruik pop-up presentatiematerialen

  • Een lichte en stabiele constructie
  • U heeft bij het gebruik van pop-up presentatiematerialen weinig losse onderdelen
  • Vrijwel naadloze achterwanden helpen u bij het creëren van een grote attentiewaarde
  • Te verkrijgen in standaard maten maar ook op maat gemaakt
  • Recht en gecurved
  • Hoge kwaliteit printbanen
  • Vervangbare printbanen
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vervoeren in draagtassen en rolkoffers, met eigen vervoer

U kunt meerdere systemen aan elkaar koppelen om een nog groter winkeloppervlak te vullen of u kunt meerdere losse wanden en presentatiekasten plaatsen. De systemen die door ABC Display geleverd worden zijn van een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Wij leveren onze pop-up presentatiematerialen dan ook met een levenslange garantie. Het systeem blijft dus ook inzetbaar als u nieuwe visuals wilt gebruiken.

inrichten van uw beursstand, Beursstand liftkast

Een pop-up store is hot anno 2018

Wilt u een concept testen voor uw winkel dan is een pop-up store ideaal. U kunt live zien hoe uw concept wordt ontvangen door het winkelend publiek. Hierdoor kunt u direct aanpassingen doorvoeren wanneer nodig en verder uitwerken wat een succes is. Door het gebruik van pop-up presentatiematerialen in uw store bent u enorm flexibel. Ook marketing uitingen zijn in een handomdraai aan te passen.

Heeft u vragen?

Een pop-up store is hot! Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van pop-up presentatiematerialen of heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.