PRESENTATIEBORDEN

Presentatieborden kopen of huren

Wanneer u een expositie, congres of andere gelegenheid heeft waarbij u gemakkelijk een professionele presentatie wilt geven, dan zijn onze presentatieborden het perfecte systeem voor u. De presentatieborden van ABC Display worden geproduceerd in Almere en zijn al sinds het bestaan van onze organisatie in 1979 in omloop omdat dat de borden die wij produceren van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Niet voor niets leveren wij onze borden met een garantie van 10 jaar!

Hoe kunt u de presentatieborden inzetten?

ABC Display heeft de presentatieborden zodanig ontwikkeld dat deze voor iedereen en voor elk bedrijf of organisatie multifunctioneel inzetbaar zijn. Onze borden zijn dubbelzijdig voorzien van een nylon stof waarvan u zelf de kleur kunt kiezen. De nylon welke wij leveren is van een uitzonderlijke kwaliteit! Hierdoor kunnen wij garanderen dat de stof nooit zal gaan rafelen en/of loslaat van het bord. De borden voorzien van nylon stof worden in onze productie vast gezet in een aluminium omlijsting. Dit betreft een speciaal ontwikkelde lijst waarin een kunststof clip vastgedraaid kan worden. Onze presentatieborden kunnen met de clip tegen een buis bevestigd worden (staander met voet). Het is voor u als gebruiker mogelijk de borden enkel staand te plaatsen of te koppelen met elkaar. Gekoppeld kun u de borden in elke gewenste opstelling positioneren. U maakt met gemak lange rechte wanden, een speelse harmonica opstellingen of glooiende vormen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Bevestig uw presentatie op de presentatieborden

Omdat onze presentatieborden voorzien zijn van een unieke stof heeft u verschillende mogelijkheden om uw presentatie te bevestigen op de borden.

  • U kunt posterprints bevestigen door te werken met klittenband. Deze klittenband houd perfect tegen de nylon stof en zorgt ook dat de presentatie weer gemakkelijk verwisseld kan worden.
  • Mocht u posters hebben dan kunt u er ook voor kiezen om te werken met punaises. De borden zijn zoals vermeld van een uitzonderlijke kwaliteit. Onze borden zullen nooit bros worden, ongeacht het aantal keren dat u punaises erin prikt. Hierbij komt als voordeel dat de stof het gaatje weer maskeert. Uw presentatiebord blijft als nieuw.
  • Schilderijen of andere materialen kunnen tegen de borden gehangen worden met onze schilderij ophanghaken. Deze bevestigd u aan de bovenzijde om de aluminium lijst heen.

Wist u dat presentatieborden te huur zijn?

Met de ruime ervaring op het gebied van presentaties, hebben wij al snel geconstateerd dat het voor veel organisaties en locaties handig kan zijn om presentatieborden te huren. Als enige organisatie in Nederland bieden wij dan ook een riante voorraad aan borden in vele soorten kleuren. Zo kunt u bij ons presentatieborden huren in de kleuren:

  • Blauw
  • Zwart
  • Grijs
  • Groen
  • Oranje

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP