De voordelen van een modulaire beursstand

De beurzen gaan binnenkort weer beginnen nadat u wellicht heerlijk genoten heeft van een zonnige vakantie. Het is belangrijk om nu met uw beursstand aan de gang te gaan. Wat heeft u nodig? Hoe richt u de ruimte in? Gaat u voor houtbouw of kiest u voor een flexibele stand? Misschien vraagt u zich af wat zijn de voordelen van een modulaire beursstand? ABC Display is al sinds 1979 leverancier van modulaire beursstands en ontwikkelde daarbij ook het eigen gepatenteerde Press-systeem. Hierdoor hebben wij veel ervaring met de diverse mogelijkheden en beursstands en geven wij u graag een aantal tips om u met uw keuze te helpen.

Wat zijn de voordelen van een modulaire beursstand?

Onderstaand vindt u een aantal goede tips en voordelen voor het gebruik van een modulaire beursstand.

Tip/Voordeel 1. Wanneer uw meerdere keren per jaar deelneemt aan beurzen of evenementen, is het verstandig om een modulaire beursstand te kopen of te huren. Een beursstand modulair maken is prijstechnisch vele malen goedkoper dan normale standbouw of vaste beursstands.

Tip/Voordeel 2. U kunt elke ruimte effectief benutten. Ongeacht de oppervlakte van uw stand kunt u een modulaire beursstand gemakkelijk inzetten. Met een hoek, links- of rechts om, in de lengte of juist in de breedte opgesteld, wat u nodig heeft. U kunt ook spelen met diverse hoogtes, zodat u tijdens de beurs vanuit alle hoeken goed zichtbaar bent bij de bezoekers. Daarnaast kunt u kiezen om maar een gedeelte van de beursstand te plaatsen bij bijvoorbeeld kleinere of kortere evenementen of op uw bedrijf.

Tip/Voordeel 3. U bepaalt zelf de vorm en uitstraling als u de beursstand modulair laat maken. Door uw eigen huisstijl toe te passen, eigen fotografie te gebruiken op de printbanen en te spelen met extra toe te voegen producten zoals Led schermen, vitrines, een desk en meubilair, creëert u elke beurs weer een unieke uitstraling.

Tip/Voordeel 4. Een modulaire stand is compact te vervoeren. Er zijn geen vrachtwagens nodig om het mee te nemen. U kunt het zelf in draagtassen of trolleys vervoeren in een personen auto. Daarbij is een modulaire beursstand zelfs met het vliegtuig te verschepen.

Tip/Voordeel 5. het Press-systeem is zelfs door een persoon te monteren. Wanneer u zou kiezen voor het Press-systeem van ABC Display kunt u uw modulaire beursstand zelfs geheel zelf en in luttele minuten zelf in elkaar zetten, zonder gebruik van gereedschap. Om u een voorbeeld te geven, 20m2 beursstand is in 30 minuten afgebouwd en kunt in twee draagtassen mee nemen.

Extra tip!

U bent van harte welkom om de verschillende mogelijkheden in onze 700m2 showroom te komen bekijken. Zo kunt u de materialen en de kwaliteit zelf beoordelen.

Meer weten?

U ziet hierboven de voordelen van een modulaire beursstand. Mocht u toch nog vragen hebben over het inzetten van een modulaire beursstand dan staan wij u graag bij met goed advies. Neem gerust contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent ook altijd welkom in Almere, wij zijn dagelijks geopend van 9.00 – 18.00 uur.