Bestaat de ideale combinatie beursstand en beursvloer?

De ideale combinatie beursstand en beursvloer bestaat zeker! ABC Display heeft de STAND-ON Expo vloer ontwikkeld. Een beursvloer waar alle kabels netjes in weggewerkt worden en waar de toplaag kan worden gedrukt in elke kleur of print dat u wilt, maar ook met vloerbedekking kan worden bekleed. Deze expo vloer past bij elke beursstand. Het maakt niet uit welk formaat of welk ontwerp. Maakt u gebruik van een volledig ingerichte beursoppervlak, met mooie visuals op de presentatiewanden? Deze visuals en uw huisstijlkleuren kunnen naadloos doorlopen in de vloer. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Het maakt niet uit of u een klein vloeroppervlak heeft of een groot oppervlak of dat u een simpele inrichting heeft of er juist een feestje van maakt.

Een beursstand op maat gemaakt

ABC Display heeft ook de Press presentatiewand ontwikkeld. Rechte banen worden afgewisseld met gebogen banen. Eén basis opstelling kan per evenement anders worden geplaatst. Uw Press presentatiewand is modulair inzetbaar en zorgt voor een optimaal benut van elk oppervlakte.

De frames worden met enkele clips aan elkaar gezet en worden aan twee kanten voorzien van magnetische printbanen. Ook de STAND-ON Expo vloer is gemakkelijk met clips aan elkaar te klikken. Elk gewenste beursopstelling is in een handomdraai geregeld.

Vloerbedekking en kleureffecten

U kunt uw beursstand ook opdelen in segmenten. Zo kunt u een presentatiehoek creëren waar u uw producten tentoonstelt of waar u uw informatie deelt, bijvoorbeeld via led schermen en folderdisplays, terwijl u daarnaast een mooie zithoek inricht zodat u rustig uw klanten privé kunt ontvangen. U kunt uw presentatiewanden in hoogwaardige kwaliteit bedrukken met uw eigen fotografie en reclame-uitingen en nu kunt u dit ook door laten lopen in de vloer. U kunt uw logo, informatie, pijlen of vlakken plaatsen of de vloer in uw huiskleur laten drukken. In de zitruimte kunt u dan bijvoorbeeld vloerbedekking of laminaat op de vloer leggen, zodat de sfeer daar anders is.

de ideale combinatie beursstand en beursvloer
Met de ideale combinatie beursstand en beursvloer valt u op

In de afgelopen maanden zijn er al meerdere klanten geweest die de ideale combinatie beursstand en beursvloer, presentatiewanden, presentatiekasten en balie tot een geheel hebben zien komen. Bijvoorbeeld met een heel leuk 3D effect op de vloer. In feite kunt u het zo gek niet bedenken. Het bijzondere is dat wanneer u uw beursstand wilt aanpassen bij een volgende beurs, omdat u bijvoorbeeld een nieuw product gaat introduceren, u ook heel gemakkelijk de vloerprint kunt aanpassen. Zowel de presentatiewanden zijn gemakkelijk van nieuwe printbanen te voorzien als de vloer. Met de juiste belichting erbij maakt u van uw beursstand een geheel dat er bij de bezoekers echt uitspringt en waar mee u opvalt tussen al uw concurrenten.

Heeft u vragen?

Wilt u ook de ideale combinatie beursstand en beursvloer? Of meer weten over de aanschaf of het huren van onze Press presentatiewand of STAND-ON Expo vloer? Wilt u graag advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via email info@abcdisplay.nl of bel 0365481122.