Creëer een shop met de presentatiekast

Creëer een shop met de presentatiekast op de beurs wanneer u een groothandel heeft en u uw producten op de beurs wilt verkopen. Zoals kleding of huisinrichting, meubelstoffen of bijvoorbeeld verf. Met de veelzijdige Lift-kasten die geheel ingericht kunnen worden naar uw wensen, kunt u presenteren wat u wilt en hoe u het wilt.

Creëer een shop op de beurs met een presentatiekast

Presenteer uw producten overzichtelijk

De presentatiekasten zijn mobiel en kunnen los maar ook aan elkaar vast gemaakt worden. U bepaalt zelf of en welke lagen dicht of open zijn en de kast kan geheel of gedeeltelijk bedrukt worden met uw eigen ontwerp. Zowel de achterwanden, voorkant, deurtjes als de zijkanten. Zo creëert u een shop op de beurs.

Presentatiekasten als onderdeel van uw beursstand

De presentatiekasten kunnen ook in de wand van uw stand geintegreerd worden of met een rolbanier geconnect worden waardoor u functionaliteit combineert met communicatiedragers.

Creëer een shop op de beurs met mobiele presentatiekast

De presentatiekast is mobiel en wordt geheel ingeklapt en meegenomen in een rolkoffer of draagtas. U kunt het zelf vervoeren als u wilt en een kast is ook gemakkelijk mee te nemen naar een presentatie. Zet bijvoorbeeld een rolbanier neer met informatie over uw bedrijf en product en samen met de kast waar uw producten in staan creëert u een shop.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van een presentatiekast of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur u bent van harte welkom op onze 700 m2 showroom in Almere. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentatiekast #lift-kast #shop #beurs #presentatie #producten