Creativiteit en kennis delen op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

Dit jaar zal ABC Display zijn creativiteit en kennis delen op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dit is de vakbeurs voor grafimedia en de creatieve branche. Meer dan 13.000 bezoekers  die verbonden zijn met ons vak komen hier naar toe. Tijdens de beurs geven de exposanten een kijkje in de keuken, zij laten innovatieve producten zien, nieuwe technologieën en nieuwe mogelijkheden op het gebied van design en drukwerk.Ook ABC Display blijft nieuwe producten ontwikkelen. Naast ons gepatenteerde Press-systeem hebben wij de mobiele vitrine ontworpen, de LIFT SHOWCASE. Een vitrine, die gemakkelijk is mee te nemen en op te bouwen en die wordt voorzien van visuele platen zodat het geheel in elke huisstijl of reclame campagne past.

Mobile kast Zwart dubbel WEB visual-02Mobiele vitrine

ABC Display staat voor gebruiksgemak en kwaliteit

De mobiele vitrine van ABC Display is compact, licht van gewicht en stootbestendig. Het kan binnen een minuut worden opgezet en wordt gemakkelijk in een trolley vervoerd. Anders dan bij andere vitrines, meestal gemaakt van glas, dat breekbaar en zwaar is, kent onze mobiele vitrine een aantal bijzondere voordelen:

  • Lichtgewicht
  • Zonder gereedschap te monteren
  • Montagetijd van 60 seconden
  • Afsluitbaar
  • Stootbestendig
  • Prints en kleurensheets op voor-, achterzijde en bodemplaat
  • Elke unieke uitstraling mogelijk
  • Betaalbaar

ABC Display is uw partner in beursstands en beursmateriaal

ABC Display is al sinds 1979 leverancier en producent van al uw beursstands en beursmateriaal. Onze Press beursstands zijn modulair op te bouwen en passen op elk beursoppervlak. Als exposant wilt u een mooie en functionele beursstand die zijn geld waard is en die u naar eigen inzicht en creativiteit kan inrichten. Onze modulaire stands verdienen zichzelf terug door de flexibiliteit en het gebruiksgemak, maar vooral doordat u opvalt bij uw klanten en prospects, mede door de haarscherpe kwaliteit van de printbanen.

Een beursstand van het Press systeem is de meest modulaire stand die er bestaat. Kom langs op onze stand waar wij graag met u onze creativiteit en kennis delen op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign of neem contact op met ons kantoor via 0365481122. U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze site, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn u graag van dienst.