Bezoekers genereren naar uw stand

grafische vakbeurs en vakbeurs sign bezoekers genereren naar uw stand ABC Display

Met de Press Beursstand kunt u meer bezoekers genereren naar uw stand

Wanneer u op een beurs staat wilt u graag zo veel mogelijk bezoekers genereren naar uw stand. Bezoekers, die concreet geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Maar hoe doet u dat met zo veel concurrentie om u heen? Een van de belangrijkste  manieren om mensen te trekken is het gebruik van een mooie beursstand, met de juiste boodschap, die opvalt! ABC Display kan u hiermee helpen. Wij hebben flexibele beursstands, die gemakkelijk zijn op- en af te bouwen, in elk gewenste vorm en maat zijn neer te zetten en die geheel in uw eigen huisstijl met uw eigen boodschap voor u worden ontwikkeld. Waarbij u het basissysteem telkens opnieuw kan hergebruiken. U hoeft deze dus maar een keer aan te schaffen. De boodschap kunt aanpassen wanneer u wilt. Wij leveren niet alleen de ombouw van uw stand maar ook de visuals, vitrinekasten, verlichting, LED schermen, alles wat u nodig heeft om meer op te vallen dan uw concurrentie en uw boodschap goed over te brengen bij uw (potentiële) klanten. Hierdoor kunt u meer bezoekers genereren naar uw stand.

Extra tip!

Zorg voor een opvallende teaser!

Deel tijdens de beurs een kartonnen sleutel uit aan de bezoekers op de beurs, waarop uw stand nummer staat en waarmee men bij inlevering een code kan raden op uw stand, waarmee zij een iPad kunnen winnen. Stop de iPad in een glazen kluis, zodat men deze goed kan zien. Geheid dat u een druk bezochte stand heeft. Als men dan een visitekaartje achterlaat, zodat ze extra kans maken op de iPad als deze aan het eind van de dag nog niet gewonnen is, heeft u een heel aantal nieuwe contacten die u na de beurs kunt benaderen. Als u vooraf online communiceert dat er een iPad te winnen valt bereikt u zelfs een nog groter publiek.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Bel ons kantoor via 0365481122 of mail ons via info@abcdisplay.nl.

Mobiele Beursstand