Uw modulaire beursstand opbouwen

Gaat u deelnemen aan een beurs? Bent u zich aan het oriënteren op de inrichting van uw beursstand of wilt u uw beursstand opbouwen? Kijk dan naar opbouwgemak, kwaliteit van de beursframes en de mogelijkheden om te variëren of uit te bouwen. Er zijn veel verschillende beursstand systemen, van houtbouw tot aluminium frames, maar er is ook veel verschil in kwaliteit en gebruikers gemak. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar vormgeving en indelingsmogelijkheden van de systemen. Kunt u genoeg producten opbergen of showen? Kunt u gemakkelijk uw klanten ontvangen en is uw stand overzichtelijk en veilig?

Modulair uw beursstand opbouwen

Omdat niet elke beursvloer even groot is en niet elke beurs u de zelfde ruimte biedt is het belangrijk om een modulair systeem aan te schaffen die u bij elke beurs kunt aanpassen aan het oppervlak. Staat uw stand tussen anderen of heeft u een hoekoptie genomen? Uw beursstand zal er dan heel anders uit komen te zien en dan is het fijn als u met een systeem toch diverse beursstands kunt opbouwen. De beursframes moeten gemakkelijk neer te zetten zijn en  door deze met kwalitatief hoogstaande printstroken te bekleden creëert u elke keer weer een professionele hoogwaardige uitstraling, die opvalt bij de bezoekers.

Zonder het gebruik van gereedschap

Wanneer u begint aan een beurs wilt u zo snel mogelijk klaar zijn voor de beurs en zonder gereedschap uw beursstand opbouwen is dan ideaal. Alleen of met zijn tweeën is het zo gepiept en bent u klaar om uw gasten te ontvangen. Maak daarbij gebruik van de diverse display mogelijkheden zoals mobile vitrines, zuilen waar u bijvoorbeeld tablets in kan plaatsen of ledschermen aan kunt hangen en creëer een zithoek zodat u rustig met uw klanten kunt praten.

beursstand opbouwen, modulaire beursframe

Opbergruimte onder en boven de vloer

Maar ook een opbergruimte  voor uw jassen en voorraad mag niet ontbreken, zo houdt u uw stand netjes en opgeruimd. Daarbij is het tegenwoordig mogelijk om een verhoogde beursvloer te leggen in uw stand, waar u al uw kabels in kan wegwerken en gelijk kan gebruiken als communicatiedrager! Uw stand is veiliger omdat u zo voorkomt dat uw klanten over losliggende kabels of een opbollende vloer vallen. Ook wilt u niet dat uw mooie stand vol ligt met vies duct tape.

beursstand opbouwen

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze modulaire beurssystemen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.