Beursstands huren

Gemakkelijk een beursstand huren

Overweegt u deel te nemen aan een tentoonstelling of beurs met een eigen standruimte? Dan is een beursstand huren een goede optie. Deelnemen aan een beurs is een hele goede manier om direct te communiceren met uw klanten en doelgroep. Zaak om een opvallende en functionele stand te ontwikkelen!

Waarom een beursstand huren?

Voor een optimale presentatie van uw bedrijf en of uw producten/diensten op een beurs, kunt u bij ons een beursstand huren met de uitstraling van “custom made” tegen lage investeringskosten. Nieuwsgierig hoeveel u kunt bezuinigen op uw standbouw en hoe uniek onze ontwerpen zijn? Kom bij ons langs op onse showroom, daar kunnen wij uitgebreid ons assortiment laten zien. U kunt onze beursstands zelf plaatsen of dit door onze professionele medewerkers te laten verzorgen (bij ons geen spijkers, plamuur, verf of beschadigde hoeken). Wij kunnen door heel Europa (ook wereldwijd) stands opbouwen en zorgen dat uw standpresentatie er perfect bij staat!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Mogelijkheden bij het huren van een beursstand

Bij de huur van een beursstand bent u bij ons niet gebonden aan een standaard concept of basisvormen. U kunt geheel naar eigen keuze een beursstand vormgeven. Bepaal zelf de hoogte van u stand of wilt u een berging in de stand? Geen probleem! U huurt bij ons de frames (hardware) van een beursstand. De printbanen met uw persoonlijke boodschap op de beursstand komen schaft u aan en kunnen hergebruikt worden. Het is handig om de lay-out in samenspraak met ons te maken, omdat wij er rekening mee kunnen houden dat dezelfde lay-out voor meerdere opstellingen toepasbaar kan zijn. Hierdoor is het mogelijk om de volgende keer een geheel andere vorm van stand bij ons te huren met dezelfde printbanen!

Het systeem waarmee de beurswand wordt gebouwd is gemakkelijk te monteren en te demonteren, zonder gereedschappen. Het is mede hierdoor ook goed mogelijk dat u de beursstand zelf op locatie monteert. Instructies worden meegeleverd. Uw voordelen als u kiest voor een beursstand huren:

  • Sneller ontwerpfase (1 dag)
  • Lagere transportkosten
  • Lage investeringen
  • Geen eigen opslag nodig
  • Betere logistiek
  • Zelf bouwen of bij ons uitbesteden
  • Geen verouderden materialen maar eigen nieuwe printbanen!

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP