Beursstand FAQ

Wanneer u deel gaat nemen aan beurzen of zoekt naar een beursstand komen er al snel heel veel vragen bij u op, de pagina Beursstand FAQ gaat u heel veel duidelijkheid bieden over dit onderwerp.

Beursstand FAQ - Veel gestelde vragen is een informatiepunt met vragen en antwoorden welke door het team van ABC Display verzameld zijn in de ruime 40 jaar dat wij al operationeel zijn in de markt van beurzen, congressen en evenementen.

Wij geven hier voor het overgrote deel antwoord op vragen die gesteld zijn over onze systemen, werkwijze of policy. Echter helpen wij u ook graag verder met alle andere vragen welke u mogelijk heeft op het gebied van een beurs deelnamen.

Wij weten welke stappen u als deelnemer het beste kunt nemen en waarop gelet moet worden als u gaat deelnemen aan een beurs, congres of bij de inrichting van een showroom of presentatieruimte.

Vragen over onze andere systemen?

Bekijk ook het meest veilig geteste Vloer systeem op www.stand-on.com

De Beursstand FAQ - Veel gestelde vragen staan hieronder weergeven:

Hoe vaak kan ik mijn beursstand inzetten tot deze vervangen moet worden?

De inzet van Beursstands van ABC Display is ongelimiteerd. Je kunt er zelf voor kiezen om na verloop van tijd de print visuals te vervangen voor een nieuw uitstraling.

Tot hoe hoog kunnen jullie beursstand bouwen?

Wij kunnen met onze modulaire systemen tot een 5.00 mtr hoog bouwen. De vormgeving bepaalde onze stabiliteit. Echter adviseren wij voor echte hoge eyecatchers een lucht banner op te hangen.

Ik weet nog niet hoeveel beurzen ik per jaar heb, wat adviseert u mij?

Met de beursstands van ABC Display kunt u klein starten en huren, naarmate er meer duidelijk is over de inzet kunt delen aankopen en de beursstand uitbreiden in afmeting, vorm en hoogte.

In mijn beursstand wil ik graag een grote tv ophangen, kan dit in een mobiele beursstand?

Onze Modulaire beursstands zijn zeer sterk en stabiel voor grote tv schermen. Mocht er twijfel bestaan dan kunnen wij altijd een extra TV Statief meeleveren om de stabiliteit te waarborgen. Deze wordt dan achter uw beursstand geplaatst.

Mijn beursstand printen zijn goed, ik wil maar één nieuwe foto weergeven, kan dit?

Ja, U kunt één of enkele printen verwisselen voor nieuwe printbanen. De rest kan dan behouden blijven. Dit bespaard u kosten en uw uitstraling is weer volledig vernieuwd.

Wanneer moet ik betalen?

Onze klanten betalen voordat de opdracht verzonden wordt. Wij kunnen dus wel al een foto versturen van het product of u kunt deze voortijdig komen bekijken.

Hoe verloopt het traject bij het huren of kopen van een beursstand?

Wij hebben al enkele kits samengesteld waaruit u een keuze kunt maken, dus zijn de bewezen beursstand afmetingen en inrichtingen. Hierbij maken wij een GRATIS 3D schets en na akkoord kan ABC Display binnen 7 dagen leveren.

Kopen jullie je materialen uit China?

Nee, Wij kopen ruwe materialen in uit Nederland, Engeland en Tsjechië. Verder wordt bij ABC Display alles zelf gefabriceerd. Dit gebeurd in Almere en presenteren wij ook graag aan onze klanten.

Kan ik systemen hergebruiken?

Alle systemen kunnen hergebruikt worden en eventueel voorzien van een nieuwe print uitstraling. Op deze manier oogt alles weer als nieuw.

Ik wil graag starten met huren en dit later overnemen, kan dat?

Ja, Je kunt bij ABC Display Huren, Kopen of lease. Daarbij is het ook mogelijk om afspraken te maken dat de materialen na een X aantal keren huur, eigendom zijn.

Ik heb al een systeem, kunnen jullie nieuwe printen maken?

Ja, wij kunnen voor elk bestaand frame nieuwe printen produceren en het juiste ophangsysteem bestellen of namaken.

Ons bedrijf heeft al een Beursstand wand, nu willen wij jullie vloer inzetten kan dit?

Al onze systemen zijn los inzetbaar zodoende kunt u prima onze vloer onder de bestaande beursstand inzetten.

TOP