VISUELE COMMUNICATIE

Laat visuele communicatie spreken

Bedrijven, stichtingen, gemeenten en scholen. Iedereen wilt zichtbaarheid geven aan zijn organisatie. Deze zichtbaarheid noemen wij de visuele communicatie. Visuele communicatie is een alles omvattende term. Dit gaat via:

  • Advertenties
  • Bedrijfskleding
  • Reclame op en rondom het gebouw
  • Folders en visitekaartjes
  • Beursstands en presentatiewanden

Waarin ondersteund ABC Display uw visuele communicatie?

ABC Display is een productiebedrijf dat zicht concentreert op mobiele presentatiesystemen. Mobiele presentatiesystemen zijn systemen zoals beursstands, balies, roll-banners, expositiepanelen en mobiele vitrines. Al onze systemen zorgen ervoor dat u op elke gewenste locatie binnen enkele minuten uw boodschap of reclamecampagne kunt uiten, uw huisstijl zichtbaar is of uw sponsors worden gezien. Onze systemen worden allen geproduceerd bij onze vestiging in Almere. Deze communicatiemiddelen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en worden compleet voorzien van een grafische print. Deze grafische uiting kan geprint zijn op plaatmaterialen zoals staalplaat, forex, plexi of glas maar ook op oprolbare kunststof panelen. Deze panelen worden door middel van een ophangsysteem en magneet tegen de frames bevestigd.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Hoe komt u tot een juiste visuele communicatie?

Zoals vermeld produceert ABC Display zowel de presentatiesystemen als de printpanelen. Dit betekend niet dat wij ook de opmaak of vormgeving doen van uw uiting, mar wij kunnen u hierin wel adviseren. Het is het handigst als u de kant en klare visuele communicatie bij ons aanlevert. Mocht u nog geen uiting hebben of geen idee hebben hoe dit gerealiseerd moet worden, dan heeft ABC Display een groot netwerk aan communicatie- en reclamebureaus. Wij kunnen u een lijst aanbieden met communicatiebureaus in uw regio. Vervolgens kunt u zelf bepalen met welk bureau er een juiste ‘’klik’’ is.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP