Veelzijdige expositiepanelen voor uw presentaties

Kent u de veelzijdige expositiepanelen? Wat u met deze panelen kunt doen? Waar u ze voor in kunt zetten?

Expositiepanelen zijn al veertig jaar in gebruik om posters ten toon te stellen en uw boodschap aan het publiek over te brengen. Of het nu voor een presentatie is tijdens een conferentie of binnen uw bedrijf. De expositiepanelen zijn veelzijdig en u kunt ze voor verschillende gelegenheden gebruiken.

Expositiepanelen van ABC Display

U kunt passende posters laten drukken die u met klittenband op het nylon bevestigd, maar u kunt ook een poster bevestigen met punaises, zonder dat dit het nylon beschadigd. De veelzijdige expositiepanelen zijn in een klik aan elkaar te bevestigen en kunnen in diverse vormen geplaatst worden. In het filmpje ziet u het hoe gemakkelijk en veelzijdig de expositiepanelen zijn.

Na 40 jaar zijn deze panelen nog steeds de meest veelzijdige expositiepanelen die er zijn. En daar zijn wij trots op.

Veelzijdige expositiepanelen voor al uw tentoonstellingen

Onderstaande video laat zien hoe gemakkelijk de panelen zijn neer te zetten, u kunt ze overal mee naar toe nemen, maar ook in uw bedrijf neerzetten. De veelzijdigheid van de expositiepanelen zit hem ook in de toepassing. Of u nu posters ophangt, kunstwerken tentoonstelt of een plattegrond. Dit kan allemaal. Ook de manier waarop u de posterborden of expositiepanelen kunt plaatsen is veelzijdig, staand, liggend, recht of in een hoek. U bepaalt. Daarbij zijn ze in vele maten en kleuren verkrijgbaar en allen in elkaar te zetten zonder dat u daar gereedschap voor nodig heeft.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze expositiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl of laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#veelzijdige #expositiepanelen #posterborden