Tips over het gebruik van posterborden

Heeft u een beurs of evenement en wilt u niet een hele stand huren of kopen? Wij geven u graag een aantal tips over het gebruik van posterborden. Maak gebruik van posterborden die gemakkelijk te vervoeren zijn. U kunt posterborden als losse elementen gebruiken, maar ook in een rij aan elkaar vastklikken of bijvoorbeeld in een stervorm of een hoek plaatsen. Het gebruiksgemak staat voorop. Wanneer u meerdere campagneboodschappen heeft of een prachtige landscape foto dan kunt u deze over meerdere posterborden verdelen. ABC Display is groot geworden met posterborden en expositiepanelen en heeft een lichtgewicht, multifunctioneel systeem ontwikkeld. De expertise die ABC Display heeft opgebouwd in de loop der jaren stellen wij graag tot uw dienst.

5 tips over het gebruik van posterborden

Tip 1. Zet posterborden in tijdens een klein evenement of beurs
Met het gebruik van posterborden kunt u op een creatieve manier omgaan met beeld, tekst en ruimte. De posterborden zijn flexibel in te zetten. U kunt er zo veel inzetten als u wilt. Door ze aan elkaar te klikken of los neer te zetten maakt u slim gebruik van de door u beschikbare ruimte.

Tip 2. Dubbelzijdig is een pre
Dubbelzijdige posterborden zijn een pre. Wanneer u de borden midden in een ruimte plaatst is uw presentatie van alle kanten zichtbaar. Zo mist u geen enkele mogelijkheid om met uw doelgroep te communiceren.

Tip 3. Kies voor posterborden die multi-inzetbaar zijn
Maak gebruik van posterborden die zowel landscape als portrait zijn te gebruiken. Zo heeft u per evenement of locatie meer mogelijkheden om uw informatie ten toon te stellen.

Posterborden

Tip 4. Kiest u voor huur of voor koop?
Of u posterborden huurt of koopt ligt aan het gebruik. Heeft u ze dagelijks nodig of maar een paar keer per jaar. Wanneer u de posterborden koopt worden ze meestal op maat en in een kleur naar keuze voor u gemaakt, terwijl bij huur vaak gewerkt wordt met standaard maten en kleuren. Dat is overigens helemaal niet erg omdat voor elke locatie een juiste maat te vinden of samen te stellen is.

Tip 5. Posterborden + balie + Zuil + stoelen = een stand
Wanneer u een aantal producten toevoegt aan uw posterborden, zoals een balie en stoelen, dan heeft u al een efficiënt ingerichte stand. Een stand hoeft niet duur te zijn. De producten kunnen gemakkelijk hergebruikt worden en bedrukt met uw logo en bedrijfskleuren. U heeft de kosten zo terug verdient.

tips over het gebruik van posterborden

Extra tip!

Wij hopen dat u iets kunt met deze vijf tips over het gebruik van posterborden. Wilt u meer weten over het gebruik van posterborden of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl, U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Posterborden geschakeld