Presenteren is een eitje

Presenteren is een eitje. In de afgelopen decennium ontwikkelde wij een heel aantal presentatiematerialen voor onze klanten. Zoals de Press-beursstand, de Lift-presentatiekast en de Stand-on expovloer.

Wensen klant staan voorop

Door goed te luisteren naar de behoeften en wensen van onze klant wisten wij gemak, design en veiligheid te combineren. Hierdoor wordt uw presentatie nog mooier. Waar u ook presenteert, op een beurs, in een winkelcentrum of bij een bedrijfspresentatie, door de mobiele opzet neemt u de presentatiematerialen zo mee in uw auto. Zelfs een hele stand kunt u zelf vervoeren als u dat wilt.

Presenteren is een eitje en gemak

De lichtgewicht hardware is van een hoogstaande kwaliteit, die u zonder gereedschap zelf kan monteren. Daarbij is het gemakkelijk op te slaan.

Wat hebben wij voor u ontwikkeld?

  • Press-beursstand – een lichtgewicht mobiel en flexibel presentatiesysteem dat u kunt aanpassen aan de afmeting van uw standoppervlak. Daarbij kunt u de wanden zowel recht als gecurved tot wel 5 meter hoog plaatsen. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden en heeft een hoogwaardige kwaliteit, daarom geven wij ook levenslange garantie op de hardware. Ook de printstroken zijn van een hoge kwaliteit waardoor de kleuren levensecht zijn en uw boodschap nog beter overkomt. De printbanen zijn gemakkelijk te vervangen dus voor elke presentatie kunt u uw boodschap aanpassen als u dat wilt.
  • Lift-presentatiekast – uniek in zijn soort. De kast kan namelijk ingeklapt worden waardoor het gemakkelijk te vervoeren is en overal in te plaatsen. Daarnaast wordt de kast door middel van printplaten geheel in uw eigen huisstijl gemaakt. De platen zijn u makkelijk te wisselen voor een andere uitstraling. Deze kast geeft extra dementie aan uw producten en kan geheel geïntegreerd worden in uw beursstand, met uw presentatiewand of banieren.
  • Stand-on expovloer – een verhoogde vloer waar u uw kabels in wegwerkt en gebruikt als communicatiedrager. De vloer blijft geheel vlak op elk oppervlak waardoor uw veiligheid en die van uw klanten wordt gewaarborgd. Geen vieze tape meer op de vloer en op de vloertegels kunt u foto- of kleurensheets plaatsen waardoor bijvoorbeeld uw design van de wanden doorloopt in de vloer. U kunt ook uw logo op de vloer presenteren of mooie fotografie en dit weer combineren met vloerbedekking of laminaat. Wat u wilt!

Presenteren is een eitje met goede presentatiematerialen

Presenteren is een eitje met deze systemen helemaal als u ze combineert… daarnaast zijn wij er om u te helpen met montage en demontage en adviseren wij u graag.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van presentatiematerialen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122

 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentereniseeneitje #press-beursstand #lift-presentatiekast #expovloer