Presenteren in het buitenland

Wanneer u wilt presenteren in het buitenland of deelneemt aan een beurs in het buitenland dan wilt u toch professionele presentatiematerialen gebruiken. Dat kan met flexibele presentatiesystemen. Deze kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd, ze zijn licht van gewicht dus ook per vliegtuig te vervoeren en in diverse opstellingen neer te zetten.

Displays en printbanen

Veel onderdelen worden in Nederland geproduceerd en verscheept. Maar het is ook mogelijk om bij partners in het buitenland bijvoorbeeld de printbanen te laten drukken. Zo zijn wij trots op de professionele display die onze partner in Israël heeft opgeleverd. Ook hier is gebruik gemaakt van ons modulaire systeem dat zonder gereedschap geplaatst kan worden. Het drukwerk is in daar gedaan. Waarbij wij de hoge printkwaliteit waar ABC Display voor staat altijd voor ogen blijven houden. Ook door onze partners in het buitenland wordt met de grootste zorg gewerkt aan uw producten.

presenteren in het buitenland

Zonder problemen presenteren in het buitenland

U ziet dat u zonder problemen kan presenteren in het buitenland. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Ook wanneer u een winkel opent in het buitenland of een nieuw bedrijf opstart, waarbij u voor uw kantoor een aantal mooie banieren nodig heeft of kantoor- en gevelmateriaal, laat het ons weten. We denken met u mee. Kom gerust bij ons langs in onze showroom in Almere en ervaar onze kwaliteit en bekijk de verschillende producten. De koffie staat klaar.

Bekijk onderstaande filmpje om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten?

Heeft u vrager over de aanschaf of het huren van onze producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl en vraag direct een gratis 3D tekening aan. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentereninhetbuitenland #displays #banieren #printbanen