Presentatiesystemen voor elke demonstratie

presentatiesystemen voor elke demonstratie, inrichten van uw beursstand, Beurswand hoek, opvallen met de mobiele presentatiekast ABC Display

Zoekt u presentatiesystemen voor elke demonstratie? Waar u ook moet zijn of heen gaat… Mobiele presentatiesystemen zijn gemakkelijk te vervoeren en op te bouwen op elke locatie.

Kwaliteit en gemak gaan samen

Ook al is het systeem mobiel en flexibel uit te breiden, dat betekent niet dat de kwaliteit daardoor slecht is. In tegendeel, onze systemen zijn heel sterk en u krijgt dan ook levenslange garantie op het framewerk.

Presentatiemateriaal is heel gemakkelijk zonder gereedschap in elkaar te zetten dus u kunt dat zelf doen. In een paar minuten staat uw presentatie klaar voor gebruik. Een mini stand, presentatiewand of presentatiezuil of een combinatie is een versterking van uw product of bedrijf. Zo zijn het geven van demo’s gemakkelijk en eenvoudig.

Creatief omgaan met uw demo

Het mooie van mobiele presentatiesystemen is dat u creatief om kunt gaan met uw demo en deze aan kan passen aan elke situatie of plaats. Staat u in een kleine of grote ruimte, staat u buiten of binnen, dat maakt in feite niet uit, zelfs als uw doelgroep verschilt per demonstratie. U kunt de printstroken gemakkelijk vervangen met welke boodschap, foto of tekst u maar wilt. Samen met de verhoogde expovloer kunt u er een creatief geheel van maken die uw demonstratie versterkt.

Presentatiesystemen voor elke demonstratie

Er zijn presentatiesystemen voor elke demonstratie. Zo zijn er:

  • Mobiele presentatiekasten – Heeft u kasten nodig om producten in tentoon te stellen of
  • Presentatiezuil – Wilt uw product op een verhoging plaatsen? Heeft u een bedrijfsvideo gemaakt die u op een scherm wilt weergeven? Dat kan met een presentatiezuil of u kunt de tv in een mobiele presentatiewand plaatsen er zijn heel veel mogelijkheden.
  • Verhoogde vloer – U kunt uw producten ook demonstratief op een verhoogde vloer plaatsen waar bijvoorbeeld uw logo op staat. Een duidelijke statement en zeer zichtbaar.
  • Roll-up banieren – Met banieren kunt u elke boodschap uitdragen en een afgebakende omgeving creëren waar u klanten kunt ontvangen voor uw demonstratie. De banieren zijn in diverse breedtes en hoogtes verkrijgbaar en zijn gemakkelijk mee te nemen en neer te zetten.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over presentatiesystemen voor elke demonstratie of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of stuur een email naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display is onze showroom dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

#presentatiesystemen #demonstratie #demo #mobielepresentatiekasten #presentatiezuil @verhoogdevloer #mobielepresentatiewand