Presentatiepanelen als basis voor uw stand

Wist u dat u presentatiepanelen als basis voor uw stand kan gebruiken? Met een wand van panelen, een balie en een roll-up banier komt u al een heel end als u een kleine expo ruimte heeft of bij een evenement ruimte ter beschikking heeft om uw bedrijf te presenteren.  U klikt de presentatiepanelen aan elkaar en voila de wand staat klaar. U kunt er alles op prikken dat u wil presenteren of u laat de panelen bekleden met de gewenste posters.

Kleine ruimtes snel en gemakkelijk indelen

Ook op kantoor of in de hal van uw kantoorpand kunt u met presentatiepanelen als basis een mooie presentatie laten zien aan uw klanten of aan uw personeel. De presentatie kan gemakkelijk worden aan gepast als u een nieuwe boodschap wilt communiceren.

De presentatiepanelen zijn zowel staand als liggend te gebruiken en kunnen in een hoek of aan elkaar geplaatst worden. Precies zoals u het wenst. U kunt er dus ook hoeken mee creëren en ruimtes mee afscheiden.

presentatiepanelen als basis voor je stand, Posterborden

Kopen of huren van presentatiepanelen als basis voor uw stand

U kunt de panelen of posterborden aanschaffen maar als u deze niet vaak gebruikt wilt u ze waarschijnlijk liever huren. Dit is mogelijk en brengt gemak voor u mee omdat u de panelen niet zelf ergens hoeft te stallen als ze niet in gebruik zijn. Ze worden gebracht en gehaald dus daar heeft u geen omkijken naar. Wilt u meer weten over de voordelen van het huren van presentatiepanelen, bekijk dan onze pagina hierover of neem gerust contact op met ons bedrijf.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van expositiepanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons kantoor is open van 8.00 – 18.00 uur, u bent van harte welkom in onze showroom in Almere, waar u de kwaliteit van onze producten zelf kunt bekijken.

#presentatiepanelen #gemak #kopenofhuren #basisvooruwstand