Persoonlijk contact blijft belangrijk

Ook in dit digitale tijdperk waarbij online shops steeds meer markt bepalen geldt: persoonlijk contact blijft belangrijk. Het aantal bezoekers op de vakbeurzen neemt af omdat klanten gemakkelijk informatie kunnen inwinnen over nieuwe ontwikkelingen via Google. U hoeft maar een woord of zinnetje in te typen en het geeft u toegang tot allerlei informatie omtrent het gekozen onderwerp.

Om nieuwe ontwikkelingen bij te houden hoeft men niet meer naar een vakbeurs te gaan. Maar online informatie inwinnen is niet voldoende, ook niet in 2017. Juist in deze tijd is een netwerk opbouwen heel belangrijk. Er vindt alleen een verschuiving plaats van grote vakbeurzen naar wat kleinere bijeenkomsten met een aantal vakgenoten. Dan zit u niet te wachten op al dat grote houtbouw of zware presentatiematerialen, dan wilt u flexibel zijn.

Mobiele presentatiematerialen

U kunt gemakkelijk deelnemen aan netwerkbijeenkomsten of minivakbeurzen met mobiele presentatiematerialen zoals de roll banner, pop-up wand of mobiele presentatiekast. Ook presentatieborden zijn tegenwoordig licht van gewicht en gemakkelijk in een draagtas mee te nemen. U heeft maar een paar minuten nodig om het op te zetten zonder dat u gereedschap nodig heeft. U bent overal zichtbaar! Zo kunt u gemakkelijk uw netwerk verder uitbouwen.

persoonlijk contact blijft belangrijk, Presentatiewand recht persoonlijk contact blijft belangrijk, Beursbanner

Persoonlijk contact blijft belangrijk, juist nu!

Door het groter worden van de online concurrentie en het wereldwijde bereik blijft persoonlijk contact belangrijk. Zaken doen is voor een groot deel gunnen. Een persoonlijk gesprek kan de klant doen beslissen bij u te kopen en niet bij uw concurrent. Maar u moet wel naar de klant toe. Ze komen tegenwoordig minder vaak naar u. Zorg daarom dat u, wanneer u op pad bent of een netwerkbijeenkomst bezoekt goed zichtbaar bent. Dat het voor uw klanten direct duidelijk is wat u hen biedt.

Heeft u vragen?

Persoonlijk contact blijft belangrijk! Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van mobiele presentatiematerialen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of email naar info@abcdisplay.nl, U kunt ook uw gegevens achter laten op het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.