Modulaire systemen voor de beurs

Wanneer u deelneemt aan een beurs dan is het heel handig om modulaire systemen voor de beurs te gebruiken. Deze systemen kunnen gemakkelijk en zonder gereedschap worden opgebouwd en aangepast aan de ruimte die u ter beschikking heeft. U kent al de modulaire beursstand, presentatiewand en presentatiekasten maar nu is er een nieuw systeem aan het firmament gekomen.

STAND-ON Expo vloer nieuw in het assortiment

Met deze expo vloer is er 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft! De vloer is hét grootste oppervlak van uw stand, daar moet u gebruik van maken! Creëer van uw vloer een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. De tegels zijn zeer praktisch en decoratief, met verschillende legopties! De vloer heeft geen andere afwerking nodig, zeker voor designstands is Stand-ON een must! Wilt u een strakke afgewerkte vloer hebben, dan kiest u voor de afdekplaten, die worden in transparant geleverd, waaronder u een (verwisselbare) print met bijvoorbeeld hetzelfde design als u wanden of gekleurde sheet kunt leggen. Zo creëert u steeds weer een nieuwe uitstraling. Afwerking kan tevens met elke andere stoffering zoals vloerbedekkingstegels of laminaat. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Nooit meer plaktape resten op uw vloeren, tapijt of kabels! Met de nieuwe Stand-ON verhoogde vloer, kunt u de kabels gemakkelijk wegwerken en loshalen. Plaktape of dubbelzijdig tape is niet meer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. Uw veiligheid wordt vergroot omdat de vloer egaal blijft en u of uw bezoekers niet meer over een opbollend stuk tapijt kunnen struikelen. Verspil daarnaast geen kostbare tijd meer na afloop van uw event aan het schoonmaken van tapijt, kabels en vloeren.

Nieuwe modulaire systemen voor de beurs

Ook deze expo vloer is geheel ontworpen en ontwikkeld door ABC Display en wordt in Nederland vervaardigd. Een paar voordelen op een rij:

De vloerdelen zijn gemakkelijk te vervoeren – ze zijn licht van gewicht en op te stapelen als legoblokjes – ze worden met een klik in elkaar gezet – zijn brandveilig en duurzaam geproduceerd. Dit is nog maar een kleine opsomming van de vele voordelen. Daarnaast is de vloer ook nog eens super origineel.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze nieuwe modulaire systemen voor de beurs of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of via email info@abcdisplay.nl en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook onze brochure downloaden voor meer informatie.

#modulairesystemen #expovloer #gemak #veilig #modulair