De kracht van mobiele branding

Hoe belangrijk vindt u het dat uw bedrijf zichtbaar is bij uw (potentiële) klanten? In dit online tijdperk staat u wellicht niet direct stil bij mobiele branding. Face-to-face contact met uw klanten is nog altijd het belangrijkst. Want dan ziet u wie zij zijn en kunt u direct aanvoelen wat hun behoeften zijn en daarop inspelen. Waar ontmoet u die klanten? Bij u op kantoor, in uw showroom, op beurzen en evenementen. Dan wilt u opvallen en dat het meteen duidelijk is wie u bent en wat u uw klanten kunt bieden.

De flexibiliteit van mobiele branding

Waar u ook bent, uw mobiele branding gaat gewoon met u mee. Door middel van mooie visuals en een duidelijke boodschap op de producten die wij produceren, zoals roll banieren, beursstands, vitrinekasten of posterborden bent u altijd en overal herkenbaar. Al onze producten zijn gemakkelijk door één persoon op en af te bouwen en in handige draagtassen of rolkoffers mee te nemen. Het past zelfs in een Mini.

Extra Tip!

Zorg voor mooi art work

ABC Display helpt u ook graag met het art work. Daarnaast zorgen wij voor een hoogwaardige print kwaliteit. Zodat uw beeldmateriaal nog beter tot zijn recht komt. Kom dus gerust bij ons langs of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Bel ons kantoor via 0365481122 of mail ons via info@abcdisplay.nl.

Mobiele branding, Beursstandmobiele branding, Vitrinekasten LIFT