L Banner

De L Banner is stijl, elegant en clean

De L banner is een kostenbesparende banner om uw boodschap op grote schaal mee uit te dragen. Perfect voor evenementen en grote campagnes, waarbij alles van- de prijs tot de tijd die het kost om de boodschap op te maken- belangrijk is. Bekijk de L Banner folder voor meer informatie.

De nieuwste benaming voor deze L-banner is Keen banner

Omdat het design zo stijlvol is en u enkel een printaanzicht heeft, heeft ABC Display deze L banner tot de Keen banner omgedoopt. Keen staat voor stijl, elegant en clean. De banner is verkrijgbaar in 6 breedte maten en het is in minder dan een minuut op te zetten. Ondanks dat de banier maar 2 kg weegt, staat de L banner toch heel stevig. Deze Banners kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden tot een imposante wand. Hierdoor is het mogelijk om uw banners los in te zetten bij bijvoorbeeld grootschalige evenementen of als presentatiewand bij een beurs.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Garantie op uw L-banner

Het systeem dat u aankoopt wordt door ABC Display geleverd met 15 jaar garantie. De printbanen zijn allemaal voorzien van een krasbestendig beschermlaminaat. Dit zorgt ervoor dat uw print langdurig meegaat. Het systeem is zodanig ontwikkelt dat printbanen gemakkelijk te wisselen zijn als u aan een nieuwe uiting toe bent. De L banner is variabel in hoogte te verstellen (afhankelijk van de print) van 200 cm tot 250 cm hoogte. De breedte kunt u geheel zelf bepalen. Elke L banner wordt geleverd in een kleine draagtas/koker. Deze draagtas zorgt voor bescherming tijdens transport en maakt het eveneens mogelijk uw L banners met het vliegtuig wereldwijd te verzenden.

Geen kleurverschil bij de L banner en onze andere presentatiesystemen

Nog een voordeel van deze banner is dat deze op hetzelfde printmateriaal geprint wordt als de presentatiewanden en modulaire beursstands. Zodoende is de Keen banner perfect naast deze wanden in te zetten, zonder dat er een kleurverschil ontstaat tussen beide presentatiesystemen en uw boodschap prachtig doorloopt.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Video's

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP