Kinderen zijn onze toekomst

ABC display sponsort Kiwanis, een organisatie dat als doel heeft de wereld te verbeteren. Op basis van respect en onderlinge vriendschap, zetten vrijwilligers zich in om de minder bedeelden in onze maatschappij (lokaal of wereldwijd) een helpende hand te reiken. Met name kinderen hebben die hulp hard nodig, want kinderen zijn onze toekomst.

Onder het motto: “Serving the Children of the World” streeft Kiwanis, dat wereldwijd georganiseerd is, naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen, met name gericht op kinderen. Op dit moment steunt Kiwanis het project “Stop Tetanus”, dat zij samen organiseren met UNICEF. Ook in Nederland vinden wij dat deze organisatie veel goed werk verricht. Zo hebben zij de Kiwanis pop in het leven geroepen die geschonken worden aan ziekenhuizen. Deze pop krijgen kinderen als zij ziek zijn. Via de pop wordt uitgelegd wat het kind mankeert en wat er met ze gaat gebeuren, als zij bijvoorbeeld geopereerd worden of een onderzoek krijgen en helpt zo angst weg te nemen bij het kind.

Kinderen zijn onze toekomst

Het is voor ABC display belangrijk om ook wat terug te doen voor onze maatschappij en voor de wereld waarin we leven. Daarom sponsort ABC display twee keer per jaar een doel of project waar wij ons goed bij kunnen vinden. Het milieu en een veilige wereld voor onze kinderen vinden wij belangrijke topics.

Extra Tip!

Wilt u meer weten over wat Kiwanis doet of de Kiwanis pop bestellen? Kijk dan op hun website www.kiwanis.nl

kinderen zijn onze toekomst kinderen zijn de toekomst