Follow-up na een beursdeelname

U investeert geld om deel te nemen aan een beurs, dan wilt u er ook alles uit halen wat er in zit. Vergeet dan niet de follow-up na een beursdeelname. Het is zonde als al het werk voor niets is geweest. Toch vinden veel bedrijven het moeilijk om een goede follow-up te doen. Te weinig tijd voor follow-up of geen informatie verzameld over de persoon die u gesproken heeft.

Follow-up na een beursdeelname levert u meer op

Vraagt u zich af hoe u het beste om kunt gaan met de follow-up na een beursdeelname? Na de beurs is het belangrijk om contact te blijven houden met de bezoekers die u gesproken heeft of die bij u langs zijn geweest. Vraag aan een nieuwe bezoeker zijn visitekaartje. Maak daarop een kleine aantekening over die bezoeker. Na een aantal dagen beurs weet u wellicht niet meer precies wie deze bezoeker was en waar jullie het over gehad hebben. Zo weet u nog wie u heeft gesproken.

Hou het persoonlijk

Stuur dezelfde avond nog een persoonlijke mail om hen te bedanken voor hun komst. U kunt dan gelijk inspelen op het geen u tijdens de beurs besproken heeft en een afspraak plannen voor een vervolg gesprek. Na de beurs bellen is natuurlijk nog beter. Zelfs als er niet meteen een sales uit voortvloeit is netwerken heel essentieel. Blijf in contact. Het gezegde is niet voor niets: ‘De aanhouder wint!’

On te move

Wanneer u gebruik maakt van modulaire presentatiesystemen is het heel gemakkelijk om ‘on the move’ te zijn en uw (potentiële) klanten te bezoeken. Zo houdt u ook na een beurs gemakkelijk contact. Wilt u meer weten over modulaire systemen en over de beste follow-up na een beursdeelname neem dan contact met ons op via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze website dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

follow-up na een beursdeelname netwerken en zichtbaarheid is key