FOLDERDISPLAYS HUREN

Folderdisplays huren is ook mogelijk

Eenmalig een folderrek nodig? Dan kunt u bij ABC Display folderdisplays huren! Wij hebben de keuze uit kleine folder bakjes in A6, A5 en A4 formaat of houders welke in de basis verschillen van A4 tot A3. Naast deze standaard items bieden wij ook unieke displays waarbij u middels prints en opvallende folderposities een beter resultaat zult verkrijgen.

Press folderdisplays huren

In het Press systeem heeft u de mogelijkheid om aan de frames brochureplanken te hangen. U kunt 1 of meerdere schappen combineren met een grafisch beeld of een banner. Met het Press systeem maakt u een unieke presentatie, die heel opvallend is.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Expolinc folderdisplays huren

De A4 Brochure Stand is de ideale aanvulling bij uw evenementen en praktische manier om in 4 kunststof houders uw drukwerk te vervoeren. Met zijn stevige vormgeving en slimme constructie is de Brochure Stand ontworpen voor een maximale uitstraling. In een handomdraai is Brochure Stand opgezet en overal te plaatsen. Verkrijgbaar met handige draagtas of koffertje. Uw brochures altijd vol in beeld en gemakkelijk te pakken.

Illusion folderdisplays huren

Metalen vouwrekjes zijn in een handomdraai uit te trekken tot een stevige folderdisplay. De rekken zijn er in verschillende formaten A5, A4 en A3. De houders staan wat achter elkaar. Door de stansgaten in het materiaal zijn de folders ook aan de onderzijde zichtbaar. De rekjes worden in een eenvoudige tas geleverd.

Plexiglas folderdisplays huren

In plexiglas levert ABC Display allerlei folderhouders, deze kunnen worden opgehangen aan muren of worden neergezet op balies of tafels. Deze zijn in elke maat te leveren.

Informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een informatiepakket? Neem dan contact met ons op, wij sturen u er graag één op. Dit kan zowel via de post als via e-mail.

Huren is mogelijk

ABC Display biedt u de mogelijkheid om de diverse presentatiesystemen te huren, dit kan u kosten besparen wanneer u deze slechts een enkele keer nodig heeft.

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP