FAQ - Veel gestelde vragen

Deze FAQ- Veel gestelde vragen pagina hebben wij samengesteld om u zo goed en duidelijk mogelijk inzicht te geven in de organisatie ABC Display en onze manier van werken.

Op deze pagina treft u de verzamelde informatie van veel gestelde vragen over ABC Display of onze producten. Wij starten met de weergaven van de FAQ - Veel gestelde vragen over onze leveringsvoorwaarden.
Vervolgens zullen alle FAQ - Veel gestelde vragen over de systemen aan bod komen.

Het kan natuurlijk voorkopen dat uw vraag niet is opgenomen op deze pagina. Staat uw vraag en of het gewenste antwoord hier niet tussen, stuur on dan een email naar info@abcdisplay.nl en wij zorgen binnen enkele uren voor opheldering.

Mocht u direct naar de vragen willen doorklikken die over specifieke producten gaan, klik dan hieronder op de linken:

Kan ik materialen Huren en Kopen?

Ja wij verhuren en verkopen alle systemen in beide varianten omdat wij de systemen zelf produceren kunnen wij deze mogelijkheid bieden.

Wat is de Levertijd bij ABC Display?

Wij leveren tussen de 1 en 7 dagen alles uit zelfs bij een grote Beursstand wand.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Ja wij kunnen onze klanten wereldwijd bedienen. Wij zitten eigenlijk dagelijks in landen als België, Duitsland, Frankrijk en UK.

Wat is mijn garantie bij een aankoop?

ABC Display levert haar systemen met een levenslange garantie! Dit houd in dat als het kapot gaat (als gevolg van normaal gebruik) je nieuw materiaal ontvangt.

Is deze garantie ook geldig op Printen?

Nee, Voor printproducties geld geen levenslange garantie, wel een 5 jaar kleurechtheid.

Waarom vind ik geen prijzen op jullie website?

ABC Display wilt graag persoonlijk advies geven aan haar klanten om zo tot het beste resultaat te komen. Wel zullen sommige systemen in onze Webshop gaan verschijnen

Hoe lang bestaat ABC Display al?

ABC Display is opgericht in 1979 en wij bestaan dus al meer dan 40 jaar.

Wat zijn de sterkste punten van ABC Display

Wij zijn de producent met eigen systemen. dit zorgt dat wij alle know-how in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen. Bovendien horen wij vaak terug dat klanten het Pro-actief meedenken als prettig ervaren.

TOP