EXPAND DISPLAY

Expand Display inzetten

Als leverancier van de Expand display systemen is het voor ABC Display mogelijk een bredere range aan hoogwaardig displaysystemen te bieden. ABC Display is zelf producent van verschillende unieke presentatiesystemen zoals een modulair standsysteem, de mobiele vitrine en mobiele posterborden.

  • Expand Popup presentatiewand
  • Expand media screens
  • Expand podiumcase (balie)
  • Expand tenten en vlaggen

De systemen zijn allen van een hoogwaardige kwaliteit, dit is ook waar ABC Display voor staat.

Wat maakt Expand display systemen zo uniek?

De Expand display systemen zijn trendsetters en alle van een uitzonderlijke kwaliteit. Expand is gestart vanuit Zweden en de systemen worden zorgvuldig geproduceerd en gecontroleerd. Dit om ervoor te zorgen dat u een perfect systeem geleverd krijgt zonder mankementen. ABC Display levert alle Expand displays met een levenslange productgarantie. Dit houd in dat wanneer het door u gekochte systeem toch kapot gaat, wij u direct een nieuwe leveren zonder verdere vragen te stellen. Dit maakt ABC Display en Expand uniek in de markt.

Naast deze garantie is de afmetingen van de systemen anders is dan bij de meeste presentatiesystemen die in de verkoop zijn. De wanden zijn compact en licht van gewicht tijdens transport. Eenmaal uitgevouwen op locatie zijn de wanden wel 3 meter hoog i.p.v. de meest voorkomende afmeting van 2.25 meter hoog. Deze afmeting zorgt ervoor dat uw bedrijf meer opvalt dan de andere deelnemers. Extra attentie in combinatie met een juiste visuele communicatie draagt bij aan een beter rendement uit de beurzen en andere presentaties of promoties.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Contact

ABC Display
De Paal 28
1351 JE Almere
The Netherlands

NEEM DIRECT CONTACT OP

Copyright © 2020, ABC Display | Privacy statement | All rights reserverd | Design by Innovative Brands

TOP