Een succesvol beursjaar

Wij wensen iedereen een succesvol beursjaar in 2020. Een decenium is voorbij gevlogen met veel mooie beursstands, nieuwe designs en nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwe ontwikkelingen in een decenium

Wij hebben de Stand-on beursvloer ontwikkeld zodat uw stand veiliger is en u de vloer ook als communicatiedrager kunt gebruiken. De vloer is gemakkelijk te leggen en te vervoeren en geheel millieuvriendelijk geproduceerd.

Ook hebben wij de Lift-presentatiekast ontwikkeld zodat u met uw eigen design uw producten kunt presenteren en de kast gemakkelijk kunt vervoeren. Doordat de kast inklapbaar is kan deze in draagtassen of een koffer worden vervoerd, zo in uw eigen auto.

Daarnaast hebben wij ons lichtgewicht presentatiesysteem Press voor u ontwikkeld. U kunt zonder het gebruik van gereedschap een gehele beursstand opbouwen. De wanden kunnen recht of curved worden geplaatst tot wel 5 meter hoog. Doordat het een flexibel systeem is kunt u ten alle tijden uitbreiden naar gelang de omvang van uw stand.

Uw stand valt op, zeker wanneer u al de bovenstaande producten combineerd. De gehele beursstand wordt qua design en kleur op elkaar afgestemd met de hoge kwaliteit prints zodat uw branding opvalt.

Een succesvol beursjaar met de juiste tools

Aan het eind van het jaar overdenken wij de goede en slechte momenten van het afgelopen jaar en nu van een heel decenium. Het leek nog niet zo lang geleden dat het 2000 werd. Iedereen was bezig met de milleniumbug. De wereld stond even stil. Nu zijn we 10 jaar verder met een mooi beursjaar voor ons. Veel mooie kansen, goede momenten om persoonlijk contact te hebben met uw klanten en uw bedrijf te presenteren. Het moment om boven uw concurrentie uit te stijgen.

Een succesvol beursjaar in 2020

Wij wensen iedereen een fantastisch en succesvol beursjaar in 2020. Wij hopen u weer te mogen adviseren, assisteren en u als klant te mogen ontvangen in 2020.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze beursstand of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122

 en vraag gelijk een vrijblijvende 3D voorbeeldschets aan. U kunt ook een email sturen naar info@abcdisplay.nl of uw gegevens achter laten op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

#succesvolbeursjaar #2020 #beursstand #nieuweontwikkeling